Image Image Image Image Image Image Image Image Image

24 jan

By

Billig videoproduktion i høj kvalitet

24/01/2018 | By |

Er det muligt? Er lav pris og høj kvalitet ikke hinandens modsætninger? Kan I få både billig og god? Ja, det kan i mange tilfælde godt lade sig gøre. Lad os forklare hvordan.

Selvgjort er velgjort, eller hvad?

Der er mange måde at få lavet en billig videoproduktion på. Det er som regel billigst at lave det hele selv, og det kan også nogle gang være hurtigere.

Ved at lave videoen selv kan man endda slippe for alle mulige spørgsmål omkring:

  • hvem I ønsker at kommunikere til
  • hvilke medier videoen skal versioneres til
  • hvordan tonen skal være og hvilke virkemidler I skal bruge
  • og hvor lang videoen skal være

Men måske ville det faktisk være godt for jeres produktion med en udefrakommende der stiller de besværlige spørgsmål? Måske ville det være godt at få besøg af en fagperson med store ører? Hør om hvorfor vi tager de store ører med til kundemøder i videoen herunder:

Med en erfaren filmmand kan I undgå at falde i de mange faldgruber, der altid vil være når man skal lave noget nyt selv. Det er selvfølgelig ikke gratis, men vi har nogle tips til hvordan I kan holde prisen under listeprisen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Videoen er jeres udstillingsvindue

Det er for mange af vores kunder overraskende, hvor meget man får ud af en videoproduktion, der er lavet med det rigtige afsæt og med nogen der har prøvet det før. Når vi laver en videoproduktion, er vi meget bevidste om at videoen er et udstillingsvindue, hvor potentielle kunder går forbi, og det nytter ikke noget, hvis vinduesruden er fedtet eller kompositionen i vinduet helt skæv og ikke spiller 100%.

Udstillingsvinduet skal præsentere din virksomhed på bedste vis. På samme måde skal din video ikke have rystede optagelser, dårlig lyd eller miste momentum halvvejs.

Det vil øjeblikkelig påvirke troværdighed og oplevet kvalitet og derved omsætning i din butik.

4 veje til en billig og god videoproduktion

Men nu til vores tips til en billigere videoproduktion.

1. Byg selv med (der hvor du er bedst)

Når vi laver en videoproduktion på budget, er vi meget opmærksomme på, hvor meget og hvad kunden selv kan levere. Hvis kunden fx selv kan levere tekster og tekstkoordinering, kan vi tit skære op til 30% af prisen.

2. Meld budgettet ud fra start

Vi tror meget på den åbne og ærlige dialog med vores kunder. Ved kunden at der ikke er så meget at arbejde med, eller ønsker kunden at lave flere projekter, kommer vi længst fra starten ved at kende budget og horisont, så vi ikke slår for stort brød op og kan pulje aktiviteter sammen.

3. Slå jer sammen med andre

Det er selvfølgelig klart. Har man nogle man kan dele regningen med, så kan man hurtig høvle nogle kr. af prisen. Fx har vi lavet et projekt med 3 SOSU-skoler, som slog sig sammen og lavede en generisk videoproduktion. Det eneste, der er forskelligt fra film til film, er logo og outro-scenen i slutningen af filmen – og bum, man har skåret en stor luns af prisen.

4. Tænk stort fra starten – og spar mere

Det er klart at store opgaver giver mulighed for en rigtig god rabat. For har man et stort projekt med mange opgaver, og er de til og med også ensartede, så kan man virkelig for noget for sine penge. Nogle gange op til 50% af prisen.

Vi har fx lavet en kæmpe bunke film for sikkerhedsstyrelsen som igennem et enkelt koncept og god koordinering nåede høje besparelser. Se en af filmene herunder.

Det var 4 tips til at gøre jeres videoproduktion billigere. Vi håber I kunne bruge dem i planlægningen af jeres næste videoprojekt.

Skal vi samarbejde om jeres næste videoproduktion?

Vi har altid et ønske om at levere høj kvalitet til færrest mulige penge, så vores kunder får succes med deres videoer og vender tilbage med nye videoproduktioner.

Kontakt os og lad os tale om jeres projekt. Vi lover at folde de store ører ud.