Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Følg dit byggeprojekt med Drone Mapping / Ortofoto af byggepladsen

Ønsker du at dokumentere dit erhvervsbyggeri professionelt for investorer, banken eller kunderne, så har vi den perfekte løsning, hvor vi bruger drone dokumentation, professionelt timelapse kamera samt en perfekt integration på en hjemmeside dedikeret til dit byggeprojekt.

Real-time dokumentation, viden og overblik

Vi arbejder med nogle af Danmarks største byggepladser, hvor vi har stor erfaring med dokumentation af byggeriet – fra dag 1 til det sidste betonelement er blevet monteret.

Udfordringen for bygherren er ofte at dokumentere byggeudviklingen for investoren, banken og kunden uden utallige møder og løbende inspektioner. Tit sidder de forskellige interessenter langt væk, måske i udlandet, og derfor er vores løsning perfekt til formålet.

Hvad er Drone mapping, og hvordan fungerer det?

Det kræver sin drone for at kunne løse denne slags opgaver.

Vi bruger droner til at mappe byggeprocessen. Mapping er en kortlægning, hvor vi programmerer vores drone til grundigt at overflyve den pågældende byggeplads med udgangspunkt i en rute, vi har planlagt.

Dronen fotograferer byggepladsen set fra oven. Man kan sige, at det er et detaljeret Google Maps. Forskellen er bare den meget høje detaljegrad, hvor du kan zoome meget længere ind i vores dronekort.

På den måde kan vi – og du – hver måned aflægge rapport på udviklingen for byggepladsen. Du får en nøjagtig gengivelse af, hvor langt byggeriet er kommet, og hvor meget mange tiltag, der er foretaget i et nøjagtigt tidsinterval. Dette kalder vi også Ortofoto.

Fordelene ved Ortofoto

Ortofoto har store fordele både økonomisk og praktisk. Byggelederen har med Ortofoto altid en opdateret oversigt af hele entreprisen ved hånden, og byggeprojektets interessenter i projektet får ligeledes en præcis fornemmelse af, hvor langt byggeriet er nået, uanset om det er investorer, banken, eller kunden.

På den måde vil alle hele tiden være opdateret på byggeudviklingen, samt om de fastsatte deadlines overholdes. Alle sparer en masse tid – både på møder, transport og generelt på sikkerheden.

Professionel time-lapse er prikken over i’et

Udover dronedokumentation supplerer vi løsningen med professionelle Timelapse kameraer, som er et kamera der er specialbygget til at kunne lave en timelapse over udviklingen og byggeriet over længere tid.

Timelapse er en gengivelse af det samme motiv, optaget over lang tid og som regel speedet op i tempo, så man på få minutter kan dokumentere udviklingen gennem mange timer, dage eller måneder.

Disse kameraer kan stå på en bar mark uden strøm og internetforbindelse – det er alt sammen bygget ind i disse specialkameraer.

Nemt at tilgå: Én portal samler det hele

Du kan tilgå det hele fra en dedikeret hjemmeside, som vi producerer, hvor du dels kan se, hvor langt byggeriet er kommet, og hvor der er før- efterbilleder af byggeprocessen.

Du har også mulighed for at zappe rundt, alt efter hvad du har lyst til og er interesseret i at inspicere.

Som sagt er det en tidsbesparende løsning for alle interessenter i byggeprojektet, og du kan spare utrolig meget tid og ikke mindst penge på afrapportering og projektledelse.

Du kan læse mere om Drone inspektion af private og mindre bygge- og ombygningsprojekter her.

Ønsker du flere informationer, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi har ekspertisen inden for dette område.

Sattelitbillede

sattelit-billede

Dronebillede

Drone mapping byggeplads

Få overblik med droner og video

Skal vi skabe billede-dokumentation til dit byggeprojekt?

Kontakt os i dag


 

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest