Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Om vores filmproduktion

En films opbygning
Vi har ikke et færdigt koncept, som vi laver alle vores film ud fra, men vi har en model med nogle pejlemærker, som vi arbejder ud fra. Denne model ved vi virker, fordi den kan hjælpe os frem til svarene på spørgsmålet, hvordan bygger man en fortælling op, så man får seeren med fra start og helt frem til slutningen — og hvordan får man sit budskab frem så seeren begynder at ændre sit handlemønster?

Dette er som udgangspunkt nogle af de spørgsmål, som indgår naturligt i vores arbejde med vores filmproduktioner.

Andre gange kan det også være, at kunden har et færdigt manus og ‘blot’ ønsker at få virkeliggjort sine ønsker og idéer. Her er det vores opgave at lytte til kundens ønsker, og spørge ind til det materiale som der er, således vi også tager et medansvar på det endelige udtryk.

Uanset hvilken indgangsvinkel kunden har, tager vi som regel udgangspunkt i at en film skal bygges op ud fra følgende model:

1. Anslag — 2. Uddybning — 3. Fremadrettet afrunding

Anslaget
Her sættes handlingen i gang – filmens problemstilling introduceres. Seeren skal her få en oplevelse af denne film er relevant at se — og seeren skal få lyst til at se mere af filmen.

Uddybning
Problemstillingerne/hovedpointerne uddybes. Her kan der med fordel bruges dækbilleder som baggrund for fortællingen. Det er også her, at der kan inddrages 2. og 3. personer, personer som fortæller deres vinkel på historien.

Fremadrettet afrunding
Filmen nærmer sig en afrunding. Problemstillingerne skal rundes af i en positiv stemning — løsningerne skal være fremtidsorienteret og pege fremad.

Se nogle af vores videoproduktioner i København, Aarhus, Odense og resten af landet på denne side.

Se vores vejledende priser på videoproduktion her.

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest