Image Image Image Image Image Image Image Image Image

21 sep

By

Hvor skal jeg bruge video intro

21/09/2015 | By |

 

Hvorfor bliver Nyheder ikke vist på power point

Mit navn er Torben Hjorth, og jeg er indehaver af Stagbird Video, og i de følgende indlæg vil jeg fortælle, hvorfor det kan være en god idé at bruge video til din organisation eller din virksomhed, for når jeg ser danske hjemmesider, så er der omkring 90% af disse, der ikke bruger videoer til at løfte virksomheders brand eller produkter eller bruger muligheden til at arbejde med video. Det ville svare til at DR sagde: ’vi slår helt over til power point, vi begynder kun at vise vores nyheder med power point’ – Jeg ser det for mig – fx nyheden om danskeren der har vundet i lotto, formidlet af journalisten og hans power point. Det gør man jo ikke på nyhederne. Nej, journalisten tager ud og filmer det glade menneske, fordi det levende billede formidler budskabet stærkt, det levende billede giver stemning – levende billeder gør indtryk og sætter spor. Derfor vises nyheder ikke på power point, fordi vi ikke kan se, mærke og fornemme budskaber på en slide. Det samme gælder for din virksomhed – hvis du skal formidle et budskab, hvor brugerens behov skal i centrum, kan video være midlet. Det er ikke altid at det giver mening at bruge video. Jeg vil prøve i denne blog, at sætte fingeren på det sted, hvor jeg synes, det giver mening, og det vil jeg gøre i forhold til de projekter, vi har lavet her på Stagbird. Følg med og se næste indlæg om, hvordan Silvan har brugt content marketing og video til at markedsføre deres produkter. Håber vi ses, og kom med din kommentar – jeg glæder mig til at høre fra dig.