Image Image Image Image Image Image Image Image Image

04 feb

By

Hvordan sælger animations video apps

04/02/2016 | By |

Mit navn er Torben Hjorth og jeg er indehaver af Stagbird Video. I det her indlæg vil jeg fortælle om, hvordan man kan skabe opmærksomhed med sin video. Vi har en kunde som producerer app for transportfirmaer. Denne her app kan registrere, hvor lastbilen kører hen, hvor langt den kører, hvad der er på ladet, hvornår den læsser af osv. Det er en rimelig kompleks app. Derfor bliver vi bedt om at lave en brugervenlig video, hvor vi på enkel vis illustrerer hvad app’en kan og hvordan den virker. Kunden ønsker noget med grafik og nogle grafiske animationer. Vi går i gang, og ganske rigtig viser det sig at app’en er meget kompleks, men fordi vi arbejder med journalister får vi skåret ind til benet, hvad der er de væsentligste budskaber at få fortalt i videoen. Det der nogle gange sker med sådanne videoer, er, at det vi laver ikke bliver brugt, kunden får ikke produktet ud over rampen, og derfor er det rigtig vigtigt at kunden er tilfredse med vores produkt – så jeg går rigtig langt. Det gør den her kunde så også, for en dag han står og snakker lidt tilfældigt med en lastbilchauffør og vognmand, hiver vognmanden sin telefon frem og spørger min kunde, om han ikke vil se hans nye firmavideo. Min kunde spørger derefter vognmanden om han ikke har lyst til at se videoen om app’en. Da vognmanden har set videoen færdig og fået forklaret app’en, udbryder han: ’den video er godt nok fin, og den app er da genial – den vil jeg ha’. Det resulterer siden hen i at min kunde får et møde i stand med DSV, et af nordeuropas største vognmandsfirma, og det pga . en god video, et godt produkt og et tilfældigt møde på en parkeringsplads. Derfor er det vigtigt at man har ejerskab til videoen, at man føler at det er en god video, så man går ud og viser den. Jeg håber at I fik lidt ud af mit indlæg, og I er megett velkomne stille spørgsmål til mig – ring eller mail og jeg skal forsøge at svare så godt jeg kan.