Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Det siger kunderne
stagbird-silvan-logo-02 videoproduktion Stagbird reference

“Kvaliteten har været høj hver gang og som det har passet perfekt til SILVANs virkelighed. Torben Hjorth er med sin jordnære approach til os som kunder, sine kundskaber og evner samt kreativitet, som passer ind i vores koncept, et behageligt møde. Energien flyder frit og der er ikke mange tanker om at bakke i hans selskab.”
— Flemming B. Jessen, Online chef, Silvan.


“I samarbejde med Stagbird har vi faktisk fået udviklet nogen rigtig gode videoer, forstået på den måde at Stagbird er rigtig gode til at sætte sig ind i det konkrete emne der skal filmes. De tager virkelig fat om alle de faglige ting inden for videooptagelsen, men sætter sig også ind emnet, og er gode til at stille spørgsmål og guide den person som skal filmes. […] Og så må vi altså give dem credibility for det gode billede og den gode lyd, det har jeg altså sjældent oplevet bedre andre steder.”
— Kenny Sørensen, Lederindsigt A/S.


“Jamen omkring mit samarbejde med Stagbird, der vil jeg sige at jeg har været meget tilfreds med det. I mit tilfælde der havde jeg selv en meget klar idé om hvad der skulle ske, i løbet af alle de her film her og det bar vores samarbejde præg af. […] Og de var rigtig gode til at lave nogle ting om, fordi det sker også når man har lavet noget video, selvom man har gjort sig virkelig umage med at specificere det, så er der bare nogle gange, når man så ser det bagefter, jamen så virker det bare ikke. Og så er man nødt til at sige: OK vi er nødt til at starte fuldstændig forfra. Og det hørte jeg ikke noget brok for, og stor ros for det.”
— Nikolaj Boe, Grundlægger af The Right People.


“Da vi lagde Torbens video på websiden for IBC, så skrev vores kunder til os ”Super lækre videoer, de ser meget professionelle ud. Hvem har lavet dem?”. Og det har jeg aldrig oplevet med andre videoer eller billeder på vores webside. Når der skal laves en video til en webside, så er der altid mange kokke, som har en holdning. Her har Torben været meget fleksibel i forhold til at lytte og efterkomme vores ønsker i processen med at få klippet filmene.”
— Mads Gorm Larsen, Uddannelseschef IBC Kurser og IBC Konsulenthuset.


ss11_logo_sexogsamfund

“Torben/Stagbird
Forstod hurtigt opgavens formål og funktion og gav os nogle gode kreative input til ideen som gjorde, at den kom til at fungere langt bedre. Torben har en rigtig god energi og er et åbent menneske, der er nem og sjov at arbejde sammen med.”
— Trine Hagelskjær Pedersen, Projektleder, Politik, kommunikation og mobilisering.


stagbird-hjerteforeningen-logo

“Torben er fuld af idéer, gode idéer. Det har jeg med fornøjelse oplevet i mit samarbejde med ham om udviklingen og produktionen af Hjerteforeningens webfilm. Torben er uformel og imødekommende i sin stil, loyal og ærlig i sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale ham som samarbejdspartner.”
— Karen Maigaard, Forstander, Odense Fagskole.


ny-eu

“Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Stagbird omkring udvikling af syv videoproduktioner med fokus på grøn energi og energibesparelser.

Alle videoproduktioner blev leveret til den aftalte pris og til tiden. Den ene af filmene hastede meget, det blev løst uden problemer og filmen er lige så god som de øvrige film.

Arbejdsformen og ikke mindst slutproduktet (syv film), har givet stor værdi for vores partnervirsomheder i EU projektet Transformer.

Jeg er sikker på at andre EU projekter og virksomheder, kan få et stort udbytte af at samarbejdet med Stagbird og ikke mindst Stagbird´s lydhørhed, strukturerede korrekturproces og metode til at analysere og få kommunikeret virksomhedernes værditilbud med fokus på købernes behov.

Det har været en rigtig god proces, med interview med de enkelte virksomheder, derefter har vi fået et eksempel på filmens udtryk, der har gjort at man kunne “se filmen for sig” i korrekturprocessen ved udvikling af speak. “ Resultater er en række film med et udtryk og et budsk- ab vi er yderst tilfredse med.”

Transformer – EU projekt afsluttet marts 2015 Anita Andersen
Projektkoordinator
Anita Andersen
Projektkoordinator Transformer
SET – Sønderborg Erhvervs- & Turistcenter

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere
Videoproduktioner

Videokoncept for Silvan

Sammen med Silvan udviklede vi et koncept indeholdende 12 korte videoproduktioner / gør-det-selv videoer, som på en hyggelig måde viser nemme gør-det-selv projekter til huset og haven.
Se casen

Testimonials Hjerteforeningen

I samarbejde med Hjerteforeningen lavede vi et videokoncept eller testimonials, hvor målet var at komme i kontakt med de patienter, der ikke magter at læse de teksttunge informationsbrochurer om hjertelidelser..

Video og infografik

Odense skal bygge om – der skal bygges op til 10.000 boliger, hvordan kan det ske med kvalitet, og hvordan kommer man omkring i byen Byen? Det har vi hjulpet Odense kommune med ved at lave en infografik video

 

TV Reklame Top Toy

Top-Toy ville gerne have en reklame i et skandinavisk look for deres nye løbehjul og hvad er så mere oplagt end kapløb i zig-zag om gule flasker med stencil print. En reklameproduktion til et rimeligt budget, i en dynamisk og positiv stemning kom vi i mål – med 70.000 visninger på en måned på den svenske Youtube.

Ministeriets nye videoproduktion

Stagbird har lavet videoproduktion for et ministerium, og vi synes, at vi fik rykket lidt ved grænsen for, hvordan man kan lave video med animeret grafik. Med de tre grundformer trekant, cirkel og firkant lavede vi en række enkle modeller med fokus på bevægelse og nordisk look.
Se casen

Se flere cases her

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest