Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Det siger kunderne
stagbird-silvan-logo-02 videoproduktion Stagbird reference

“Kvaliteten har været høj hver gang og som det har passet perfekt til SILVANs virkelighed. Torben Hjorth er med sin jordnære approach til os som kunder, sine kundskaber og evner samt kreativitet, som passer ind i vores koncept, et behageligt møde. Energien flyder frit og der er ikke mange tanker om at bakke i hans selskab.”
— Flemming B. Jessen, Online chef, Silvan.


ss11_logo_sexogsamfund

“Torben/Stagbird
Forstod hurtigt opgavens formål og funktion og gav os nogle gode kreative input til ideen som gjorde, at den kom til at fungere langt bedre. Torben har en rigtig god energi og er et åbent menneske, der er nem og sjov at arbejde sammen med.”
— Trine Hagelskjær Pedersen, Projektleder, Politik, kommunikation og mobilisering.


stagbird-hjerteforeningen-logo

“Torben er fuld af idéer, gode idéer. Det har jeg med fornøjelse oplevet i mit samarbejde med ham om udviklingen og produktionen af Hjerteforeningens webfilm. Torben er uformel og imødekommende i sin stil, loyal og ærlig i sit arbejde, og jeg kan varmt anbefale ham som samarbejdspartner.”
— Karen Maigaard, Forstander, Odense Fagskole.


ny-eu

“Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Stagbird omkring udvikling af syv videoproduktioner med fokus på grøn energi og energibesparelser.

Alle videoproduktioner blev leveret til den aftalte pris og til tiden. Den ene af filmene hastede meget, det blev løst uden problemer og filmen er lige så god som de øvrige film.

Arbejdsformen og ikke mindst slutproduktet (syv film), har givet stor værdi for vores partnervirsomheder i EU projektet Transformer.

Jeg er sikker på at andre EU projekter og virksomheder, kan få et stort udbytte af at samarbejdet med Stagbird og ikke mindst Stagbird´s lydhørhed, strukturerede korrekturproces og metode til at analysere og få kommunikeret virksomhedernes værditilbud med fokus på købernes behov.

Det har været en rigtig god proces, med interview med de enkelte virksomheder, derefter har vi fået et eksempel på filmens udtryk, der har gjort at man kunne “se filmen for sig” i korrekturprocessen ved udvikling af speak. “ Resultater er en række film med et udtryk og et budsk- ab vi er yderst tilfredse med.”

Transformer – EU projekt afsluttet marts 2015 Anita Andersen
Projektkoordinator
Anita Andersen
Projektkoordinator Transformer
SET – Sønderborg Erhvervs- & Turistcenter

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere
Videoproduktioner

Videokoncept for Silvan

Silvan er et af Danmarks største byggemarkeder, og sammen udviklede vi et koncept indeholdende 12 korte videoproduktioner / gør-det-selv videoer, som på en hyggelig måde viser nemme gør-det-selv projekter til huset og haven.

Testimonials Hjerteforeningen

I samarbejde med Hjerteforeningen lavede vi et videokoncept eller testimonials, hvor målet var at komme i kontakt med de patienter, der ikke magter at læse de teksttunge informationsbrochurer om hjertelidelser..

Video og infografik

Odense skal bygge om – der skal bygges op til 10.000 boliger, hvordan kan det ske med kvalitet, og hvordan kommer man omkring i byen Byen? Det har vi hjulpet Odense kommune med ved at lave en infografik video

 

TV Reklame Top Toy

Top-Toy ville gerne have en reklame i et skandinavisk look for deres nye løbehjul og hvad er så mere oplagt end kapløb i zig-zag om gule flasker med stencil print. En reklameproduktion til et rimeligt budget, i en dynamisk og positiv stemning kom vi i mål – med 70.000 visninger på en måned på den svenske Youtube.

Ministeriets nye videoproduktion

Stagbird har lavet en videoproduktioner for et ministerium? og vi synes også,
at vi fik rykket lidt ved grænsen for, hvordan man kan lave video med animeret grafik. Med de tre grundformer trekant, cirkel og firkant lavede vi en række enkelte modeller, hvor fokusset blev lagt på bevægelserne. nordisk look

Se flere cases her

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest