Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Livestreaming

Livestreaming er en stadigt mere udbredt måde at afholde arrangementer på, hvor den fysiske tilstedeværelse erstattes af eller udvides med en online platform.

Gå LIVE med dit arrangement

Livestreaming har været særligt relevant under Corona pandemien, hvor samfundet, organisationer og virksomheder har oplevet, at møder og arrangementer afholdes virtuelt, men i princippet rummer funktionen mange muligheder og fordele.

Livestreaming anvendes især til foredrag, konferencer og møder, hvor fysisk deltagelse er for besværligt eller decideret umuligt, eller hvor online deltagelse giver arrangementet et ekstra løft.

Hvordan livestreamer vi?

Vi monterer et antal kameraer på strategisk udvalgte steder og sørger for transmission til den valgte platform, som begivenheden skal deles fra. Vi krydsklipper undervejs, hvis der er mere end ét kamera i spil, f.eks. mellem oplægsholdere, talere eller mellem præsentationsmaterialer og oplæg.

Vi kører også picture-in-picture, hvor der samtidig er to kilder i billedet, fx oplægsholder og powerpoint eller to debattører, som sidder hver deres sted i rummet. Undervejs lægger vi også navneskilte på skærmen, så online deltagerne kan se, hvem der taler.

Platformen, der streames gennem, kan være YouTube, Facebook eller en hjemmeside dedikeret til formålet.

Hvorfor er livestreaming noget for dig?

Med livestreaming opnår du stor rækkevidde med dit arrangement, fordi du ikke er begrænset af lokationens fysiske rammer, men i stedet kan transmittere til alle dem, du giver online adgang til arrangementet.

Desuden rummer livestreaming glimrende muligheder for at chatte, stille spørgsmål eller kommentere undervejs, som øger engagementet hos deltagerne og er med til at optimere det udbytte, de får med sig.

Du behøver ikke at løfte en finger. Vi har allerede alt udstyret, som skal bruges og sørger undervejs for, at produktion og transmission kører. Både hvad angår lyd og billede.

Kontakt Stagbird for at høre mere.

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest