Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Om Stagbird

OM STAGBIRD

Vi har specialiseret os i at lave præsentationsvideoer internt såvel som eksternt for virksomheden. Sammen med vores kunder kommunikerer vi deres budskaber ud på en levende og underholdende måde. Vi er et lille hold af specialister med kernekompetencer indenfor film, grafik og styling.

STAGBIRD
Stagbird Video er et digitalt designbureau, som laver små korte film til virksomheder og organisationer. Vi er praktikere og det bærer vores film præg af. Med snak, musik og levende mennesker fortæller vi din historie, lige som du ønsker, den skal fortælles. Opgaverne spænder lige fra instruktionsfilm for Silvan over whiteboard animations film for Lego, videokoncept for Filadelfia og til tv-reklamer for TopToy. Vi laver alle slags videoproduktioner indenfor præsentationsvideo, instruktionsvideo, informationsvideo og inspirationsvideo.

TORBEN HJORTH
Torben startede Stagbird i 2010 med idéen om, at der måtte være flere måder at informere på end blot den skrevne form. Oprindelig er han uddannet designer, og betyder at han er i stand til at producere skæve ideer, men stadig bevare begge fødder på jorden. Han brænder for at lave koncepter og udvikle på små som store idéer. Han har en særlig evne til at spotte u-erkendte behov hos virksomhedernes kunder, og han har gennem sin uhøjtidelige facon en direkte måde at kommunikere på.

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest