Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Stagbird værner om dit privatliv og bestræber sig på at leve op til Persondataforodningen (GDPR). Her får du overblik over, hvornår vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi bruger oplysningerne til samt hvordan de håndteres.

Når du besøger www.stagbird.dk indsamler vi oplysninger om dit besøg, som anvendes til at tilpasse og forbedre vores indhold. Ønsker du ikke, at vi indsamler oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og stoppe med at benytte websitet.

Oplysninger om dig og dit besøg anvendes til at håndtere forespørgsler, yde bedre service og forbedre brugeroplevelsen af websitet såvel som annoncering.

Ved brug af vores kontaktformular registrerer vi e-mail, navn. Derudover indsamler vi data om dit besøg på vores website og brugertilpasset indhold.

Brug og opbevaring af din data

Vi bruger data til at sikre os mod misbrug af vores systemer og rettigheder. Vi bruger også personoplysninger til generel online markedsføring, annoncering og e-mail markedsføring.

Vi hverken sælger eller videregiver personoplysninger til tredjepart uden dit samtykke. Oplysninger kan videregives i tilfælde, hvor lovgivningen kræver det; f.eks. i forbindelse med hvidvaskloven.

Dine oplysninger opbevares i vores database, som er sikret mod hacking og tyveri af data og som konstant sikkerhedsopdateres.

Brug af cookies og sporing

Vi anvender cookies, som er tekstfiler, der er nødvendige for at www.stagbird.dk fungerer. Disse tekstfiler er uskadelige. De bliver gemt på din harddisk og bruges ikke til at indsamle personlige oplysninger, men i stedet til at se, hvordan du har fundet www.stagbird.dk samt til at målrette annoncer fra Stagbird. Du samtykker til vores cookies, når du fortsætter med at anvende vores website.

Du kan altid ændre eller tilbagetrække dit samtykke til brug af cookies tilbage ved at kontakte Stagbird.

Stagbird anvender tredjepartscookies til bl.a. at lave statistik på dine besøg hos os, hvilke landingssider, du har besøgt samt længden på besøgstiden med henblik på at forbedre brugeroplevelsen af www.stagbird.dk. Til dette formål bruger vi Google Analytics.

Vi bruger Facebook Pixel til at målrette annoncer på Facebook samt til statistik via Facebook Analytics. Kontakt gerne Stagbird, hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies.

Vi bruger LinkedIn til statistik samt til at målrette annoncer på platformen LinkedIn.

Alle ovenstående data-behandlere lever op til EU’s krav om behandling af personlige oplysninger.

Du har ret til at få:

  • Indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig
  • Udleveret disse oplysninger eller få dem eksporteret til anden dataansvarlig (hvis muligt)
  • Korrigeret urigtige oplysninger om dig
  • Gøre indsigelse mod behandling af oplysninger om dig
  • I visse tilfælde at få begrænset vores brug af oplysninger om dig

Du kan selv fjerne dine persondata

De cookies, Stagbird installerer på din enhed, gemmes i skiftende antal måneder alt efter formål. Alle dine besøg på www.stagbird.dk kan opdatere cookies og forlænges, men alle cookies har en udløbsdato.

  • Du kan altid slette dine cookies for at undgå sporing og målrettet markedsføring til dig og din enhed. Du kan både slette cookies fra Stagbird samt alle cookies på din enhed. Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering
  • I mødet med annoncer for Stagbird på Facebook kan du klikke på et lille kryds oppe i højre side af annoncen. Her kan du vælge ikke længere at se annoncer fra Stagbird (Dette gælder kun annoncer på Facebook).
  • På Facebook kan du også fjerne dit like fra Stagbirds Facebook-side.
  • Hvis du er tilmeldt Stagbirds nyhedsbrev kan du afmelde det igen. Det gør du ved at følge det link, som er placeret i bunden af alle de nyhedsbreve, vi sender ud. Alternativt kan du kontakte Stagbird og bede os fjerne dig fra vores liste over nyhedsbrev-abonnenter.
  • Hvis du ikke vil spores af automatisk markedsføring online, kan du slå “privat browsing” eller “inkognito” til på din browser.

Dataansvarlig

Stagbird er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger i vores system.

Stagbird
Kochsgade 31 D
5000 Odense C
CVR: 26437482

Telefon:21 67 32 16
e-mail: torben@stagbird.dk

Vi opdaterer denne persondatapolitik løbende, og på denne side kan du altid finde den opdaterede version.

Du har mulighed for at tilbagekalde dit samtykke til behandling af oplysninger om dig. Henvendelse herom sker til torben@stagbird.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af dine personoplysninger: www.datatilsynet.dk