Image Image Image Image Image Image Image Image Image

3D Visualisering

3D Visualisering

Med en 3D visualisering af Green Waters projekt ville vi gøre ingeniørernes stringente og matematiske streger varme og imødekommende. Dette gjorde vi gennem et grafisk design med levende og organiske streger, og som passede til de øvrige Whiteboard animationsprojekter, som vi har lavet.

Omkostninger skal holdes nede

Vi  gør meget for at holde den ret omkostningsfulde 3D visualiseringspris nede. Derfor kører vi efter en helt fast produktionsplan, så kunden ikke føler sig ladt i stikken. Først  laver vi, i tæt sammen med kunden, speaken. Når speaken er godkendt, laver vi først et skrevet storyboard. Efter det er godkendt, begynder vi at lave et groft 3D visualiserings storyboard, som vi bruger til et  moving storyboard.

Et godt forarbejde

Et moving storyboard giver en god  indikation af, hvad der virker, og man får en fornemmelse af timingen og i en vis grad af look. Dette store og grundige forarbejde gør, at vi er klar til 3D visualiseringen, som er den mere computerkraft og tidskrævendende del af processen.

Der er ingen tvivl om, at 3D visualisering kan være en væsenlig faktor for, om et stort byggeprojekt bliver en realitet – men det er også oplagt at bruge små 3D film i en videoproduktion, som vi faktisk gjorde i Green Water projektet.

3D animation.

I dette projekt filmede vi først en bygning, som i en glidende overgang bliver til en 3D Visualisering. Dette er en fantastisk mulighed for at vise, hvordan et projekt kommer til at se ud på allerede eksisterende bygninger. Derudover er det det jo også den mulighed at bruge 3D animation til at lave små informationsvideoer for virksomheder, der ønsker at bruge et mere animationsagtigt look.