Image Image Image Image Image Image Image Image Image

3D Visualisering

Explainer video og visualisering af bæredygtigt byggeri

Med en 3D visualisering af Green Waters projekt ville vi gøre ingeniørernes stringente og matematiske streger varme og imødekommende. Dette gjorde vi gennem et grafisk design med levende og organiske streger, og som passede til de øvrige Whiteboard animationsprojekter, som vi har lavet.

Omkostninger skal holdes nede

Vi  gør meget for at holde den ret omkostningsfulde 3D visualiseringspris nede. Derfor kører vi efter en helt fast produktionsplan, så kunden ikke føler sig ladt i stikken. Først laver vi, i tæt samarbejde med kunden, speaken. Når speaken er godkendt, laver vi først et skrevet storyboard. Efter det er godkendt, begynder vi at lave et groft 3D visualiserings storyboard, som vi bruger til et moving storyboard.

Et godt forarbejde

Et moving storyboard giver en god indikation af, hvad der virker, og man får en fornemmelse af timingen og i en vis grad af look. Dette store og grundige forarbejde gør, at vi er klar til 3D visualiseringen, som er den mere computerkraft og tidskrævendende del af processen.

Der er ingen tvivl om, at 3D visualisering kan være en væsentlig faktor for, om et stort byggeprojekt bliver en realitet – men det er også oplagt at bruge små 3D film i en videoproduktion, som vi gjorde i Green Water projektet.

3D animation

I dette projekt filmede vi først en bygning, som i en glidende overgang bliver til en 3D Visualisering. Dette er en fantastisk mulighed for at vise, hvordan et projekt kommer til at se ud på allerede eksisterende bygninger. 3D animation kan også bruges til at lave små informationsvideoer for virksomheder, der ønsker et mere animationsagtigt look.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere