Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Animation til Lille Vildmose

Animation, information og oplysning

Med animation og infografik tager vi visuel identitet og formidling af vilde dyr og gode råd til et højere niveau.

Aage V. Jensen Naturfond, Lille Vildmose Naturfond og Aalborg Kommune ønskede en animationsfilm, som på tydelig og original vis formidlede information og gode råd om vilde dyr i naturområdet Lille Vildmose.

I Danmark har vi haft vilde elge gående rundt for ca. 5.000 år siden. Nu har Aalborg Kommune sammen med Aage V. Jensen Naturfond og Lille Vildmose genindsat elge i vildt reservat. Dels for at bidrage til et naturligt økosystem, og dels for at genskabe vild natur gennem bl.a. elges græsning og færden.

Elgen er dog et stort og vildt dyr, som kan være farligt at møde som besøgende i naturparken. Derfor var der behov for en animationsfilm, som let og elegant kunne forklare, hvad man skal holde øje med, og hvad man skal gøre, når man møder en elg i Lille Vildmose.

Hvorfor animation?

Til en opgave som denne er animation et ideelt valg, da det bringer budskabet til live på en seværdig og interessant måde.

Indtalingen af animationsfilmens voice over er leveret af kunden selv, hvilket i dette tilfælde giver en autentisk stemme og tone, som kendetegner afsenderen og hele fornemmelsen af Lille Vildmose. Animation og det visuelle univers supplerer både afsenderens stemme og budskab ved at skabe et varmt og lidt gammeldags, animeret udtryk.

Den endelige animationsfilm er en visuelt flot og original fortælling, der præcist og letforståeligt kommunikerer det ønskede budskab til målgruppen, alt imens afsenderens identitet og stemme står tydeligt frem.

Det er bl.a. dette, animation og infografik kan: Konvertere budskaber til et seværdigt univers, som er nemt at forstå og huske, og som fastholder publikums opmærksomhed.

Ønsker du et lignende udtryk i din kommunikation, eller har du spørgsmål om animation og videoproduktion generelt, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor video?

Med en videoproduktion lavet af professionelle videofolk med mange års erfaring når du ganske enkelt meget længere ud til din målgruppe. Med video husker folk dit budskab bedre.
Vi har altid en plan klar til vores kunder, så ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe dig med videoproduktion.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi droneoptagelser

Droneoptagelser giver din videoproduktion en ny dimension og viser dig, din virksomhed eller dine produkter fra en ny vinkel.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere