Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Animationsvideo

For at promovere energioptimering

Opgaven var at lave en animationsvideo som kunne fortælle store fødevarevirksomheder, hvordan de med relativ lille investeringkan opnå store besparelser på energiforbruget. Vi valgte den grafiske animationsvideo som vejen frem.

Enkelt budskab

Som udgangspunkt fandt vi budskabet enkelt – Store besparelser og Lille investering, men hvordan fortælle om det tekniske bag energiudvindingen? Med mulighed for at bruge den grafiske animationsvideo kunne vi på en enkelt måde formidle et kompliceret emne.

Grafiske identitet

For at kunne skabe den optimale grafiske identitet tog vi udgangspunkt i 50érnes visuelle univers. Videoen fik med dette udgangspunkt, et på én og samme tid, et moderne og klassisk udtryk.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere