Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Skarp på biografreklame

Reklamefilm for HF på Nyborg Gymnasium

En biografreklame er der, hvor vi på Stagbird føler os maximalt udfordret, for publikum har høje forventninger.Med det store lærred, lyset dæmpet og mobilen slukket, kan vi skabe en fortælling, som gør at folk i løbet af 30 sekunder får et budskab, som de ikke glemmer.

Skarpe på billeder

Vi er skarpe på billeder, lyd og fortælling. Vi har efterhånden en del biografreklamer på bagen, og senest reklamen om de tre unge, der har taget HF på Nyborg gymnasium – en rolig fortælling med glade unge mennesker, der når deres uddannelsesmål.

Tankerne bag denne biografreklame

Vores tanker har været at lave en enkel biografreklame, hvor stemningsmættede optagelser har høj prioritet. I filmen fortæller de unge kort, hvad de har fået ud af at gå på HF.

Der er ingen tvivl om at biografreklamer stadig har deres fulde berettigelse. De kan bruges til at formidle virksomheder og organisationers budskaber.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere