Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dronevideo

Droneoptagelser for BLOX, IBC, Eurofins m.fl.

Optagelse med drone flyver.

Dronevideo behøver ikke at koste mange penge. Vi kan tilbyde droneoptagelser i god videokvalitet som en del af vores videoproduktion.
En dronevideo kan med fordel bruges til en videopræsentation af din virksomhed eller event. Den kan også indgå som en del af en reklame mm. Vi sørger for at indhente de rigtige tilladelser hos politiet og sørger for at vi ikke flyver særlige følsomme områder.

I videoen på denne case, ser du et sammenklip af vores droneflyvninger for BLOX, IBC, Eurofins, CTcoin og flere andre.

Fra en kunde retter henvendelse til os, vil der typisk gå 1 til 2 dage, inden vi kan være sikre på, at vi må flyve på den pågældende adresse.

Der skal typisk tages hensyn til offentlige flyvepladser og militær-installationer. Man vil også tit opleve at store dele af den danske kystlinje ikke kan overflyves, da det er fredet områder – også selvom det i øvrigt er meget trafikeret. Dernæst må man sikre sig at man ikke flyver over privat grund uden de nødvendige tilladelser. Det er derfor vigtigt at man har haft en tæt dialog, inden man går i luften.

Sammen med jer når vi det bedste resultat!

Læs mere om vores tilgang til droneoptagelser her.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere