Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Erhvervsuddannelse

Videoproduktion med mange interessenter

Video for 4 store erhvervsskoler i Odense

Vi har for de 4 store erhvervsskoler i Odense lavet en stor video og fire små film. En videoproduktion med mange interessenter.
Med filmene til erhvervsskolerne i Odense har vi høstet gode erfaringer med at lave en videoproduktion med mange interessenter. Når mange samarbejdspartnere går sammen om film, er udfordringen som oftest ikke at få lavet nogle gode optagelser, men at få store og mange organisationer  til at samarbejde. Vejen til en god film er også, at vi er en smule vedholdende og opsøgende, hvis vi ikke helt får de case personer, som er nødvendige for at lave en god produktion, så bliver ved vi, til vi får en helstøbt film med de rette casepersoner.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere