Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Explainer video for Firmafon

Produktet kort fortalt

Vi lever i en tid, hvor videoer deles som aldrig før. Hvor sociale medier som Facebook og Youtube giver adgang til et svimlende antal levende billeder ved blot et enkelt klik, og hvor virksomheder af samme årsag har mulighed for at møde deres målgruppe i absolut øjenhøjde – hvis de altså formår at fastholde interessen.

Med en explainer/firmapræsentation fra Stagbird er du godt på vej. For her kan du i en let og uformel tone skabe et onlineunivers, hvor nuværende og kommende kunder på kort tid lærer alt, hvad de skal vide om din virksomhed og dets produkter.

Et vigtigt øje for detaljer

Hos os får du ikke en standardiseret præsentation af dit firma. Tværtimod skaber vi et unik produkt, som justeres helt ned til mindste detalje. Med et solide netværk af kreative kræfter kan vi finpudse alt fra speak og vinkling til grafik og tone. Vi har stor erfaring med kundesegmenter og tilbyder derfor også at udpege det miljø og de medvirkende, som stilmæssigt set passer din profil. Er dit produkt komplekst eller billedfattigt, kan vi ligeledes supplere videoen med animation for at skabe et dynamisk og letforståeligt resultat.

Produktionen fra start til slut

Arbejdsprocessen er ganske simpel. Ved hjælp af kyndig skarpvinkling finder vi først og fremmest ind til kernen af det budskab og den tone, din video skal indeholde. Det sker i samspil mellem dig og en journalist, som senere vender retur med forslag til, hvordan firmapræsentationen bedst muligt rammer dit kundesegment. Herefter udarbejder vi en drejebog, og produktionen går i gang. Når videoen er filmet, sender vi dig den råklippede udgave af produktet, og du har herefter mulighed for at komme med feedback.

Vælger du os som producent bag din kommende firmapræsentation, får du derfor et unikt resultat, specialdesignet til din virksomheds behov.

Læs mere og se flere af vores explainer-videoer her.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere