Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Firmapræsentation

Firmapræsentation

Vi lever i en tid, hvor videoer deles som aldrig før. Hvor sociale medier som Facebook og Youtube giver adgang til et svimlende antal levende billeder ved blot et enkelt klik, og hvor virksomheder af samme årsag har mulighed for at møde deres målgruppe i absolut øjenhøjde – hvis de altså formår at fastholde interessen.

Med en firmapræsentation fra Stagbird er du godt på vej. For her kan du i en let og uformel tone skabe et onlineunivers, hvor nuværende og kommende kunder på kort tid lærer alt, hvad de skal vide om din virksomhed og dets produkter.

Et vigtigt øje for detaljer

Hos os får du ikke en standardiseret præsentation af dit firma. Tværtimod skaber vi et unik produkt, som justeres helt ned til mindste detalje. Med et solide netværk af kreative kræfter kan vi finpudse alt fra speak og vinkling til grafik og tone. Vi har stor erfaring med kundesegmenter og tilbyder derfor også at udpege det miljø og de medvirkende, som stilmæssigt set passer din profil. Er dit produkt komplekst eller billedfattigt, kan vi ligeledes supplere videoen med animation for at skabe et dynamisk og letforståeligt resultat.

Produktionen fra start til slut

Arbejdsprocessen er ganske simpel. Ved hjælp af kyndig skarpvinkling finder vi først og fremmest ind til kernen af det budskab og den tone, din video skal indeholde. Det sker i samspil mellem dig og en journalist, som senere vender retur med forslag til, hvordan firmapræsentationen bedst muligt rammer dit kundesegment. Herefter udarbejder vi en drejebog, og produktionen går i gang. Når videoen er filmet, sender vi dig den råklippede udgave af produktet, og du har herefter mulighed for at komme med feedback.

Vælger du os som producent bag din kommende firmapræsentation, får du derfor et unikt resultat, specialdesignet til din virksomheds behov.