Image Image Image Image Image Image Image Image Image

FLSmidth animationsvideo

FLSmidth renser din røg grøn

Alle virksomheder kan bruge en whiteboard animation. Men når netop FLSmidth vælger at anvende en whiteboard animation, er det fordi de ønsker en fortælling, som er i øjenhøjde med målgruppen.

Så snart man med en whiteboard animation begynder at tegne, fortæller man automatisk, at man kan sit håndværk og har øvet sig længe. Dette er essensen i FLSmidths fortælling: De kan deres kram, når de producerer filtre og renser sort røg til frisk luft.

Hvorfor video?

Med en videoproduktion lavet af professionelle videofolk med mange års erfaring når du ganske enkelt meget længere ud til din målgruppe. Med video husker folk dit budskab bedre.
Vi har altid en plan klar til vores kunder, så ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe dig med videoproduktion.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere