Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Green screen – For MATAS

Video om solbeskyttelse for MATAS og Kræftens Bekæmpelse

Green screen - gøre det umulige muligt

Green screen kan være et redskab, som kan gøre det umulige muligt. Vi fortæller her hvordan vi gjorde.Det er selvfølgelig i sammenhæng med TV-vejret, at de fleste har stiftet bekendtskab med green screen. Med green screen kan man altid ændre baggrunden, så den passer til det, der bliver talt om. Den kan derfor bruges i rigtige mange sammenhæng feks. hvis man laver en testimonial eller i et interview.

Stemning og atmosfære

Vi har i dette projekt, lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Matas, arbejdet med en animeret baggrund. Ønsker man at rykke sine optagelser til Hawaii, ja, så er green screen den billige løsning – Ring og så tager vi til Hawaii.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere