Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hurtig tegning film

Explainer video for Væksthus Syddanmark

Whiteboard animation

Det vi siger, er kedeligt, men det behøver måden, vi siger det på, ikke at være.Med en hurtig tegning  video, eller det vi kalder det en Speed drawing animation.

Her har vi hjulpet Væksthus Syddanmark. De ville gerne fortælle om deres konsulenter og vækstplaner. Et lidt nørdet og tørt stof, som vi valgte at peppe op gennem en original Whiteboard animation. En Whiteboard animation er en speak, der bliver illustreret med lette tegninger, og som underbygger speaken. Vores illustrator kan tegne mange stilarter, og har den ene ikke helt den stil kunden ønsker, så finder vi en der passer.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere