Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Animeret grafik

Præsentationsvideoer for Undervisningsministeriet om nyt regeringsudspil

Kan et firma som Stagbird lave produktioner for et ministerium? Det kan vi godt, og vi synes også,
at vi fik rykket lidt ved grænsen for, hvordan man kan lave video med animeret grafik.

Med de tre grundformer trekant, cirkel og firkant lavede vi en række enkle modeller, hvor fokusset blev lagt på bevægelserne. Et nordisk og moderne look, som appellerer til den unge gymnasieelevgruppe.

Style sheet med farver, font og illustrationer

En animeret grafik kan laves på lige så mange måder, som der er animatorer. Så derfor gør vi meget ud af at kunden ved, hvad der foregår. For idet kunden har sagt ja til en animeret grafik, skal de føle sig trygge i processen frem mod målet. Derfor gør vi meget ud af, at lave et style sheet, hvor farver, stemning, font, illustrationer og generelle look fremgår. Det gør, at vi kan klappe animationen af med kunden inden vi går i gang med den tidskrævende produktionen. På den måde undgår vi unødige misforståelser, som får projektet trukket i langdrag.

Eksempel fra style sheetet:

Style-sheet-UM-animeret-grafik-video

Vi lavede også denne video:

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere