Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Odense Centrum

Involveringsvideo for Odense Kommune

Odense Kommune spørger borgerne til råds.

Odense centrum mister omsætning og besøgende. Problemet er ikke enestående for Danmarks 3. største bymen bunder i en generel udvikling, hvor mere og mere handel foregår via nettet og flere og flere foretrækker storcentre uden for bymidten.

For at få centrum på rette køl gav By- og Kulturudvalget i Odense i sommeren 2013 hinanden hånden på, at der skulle nedsættes en arbejdsgruppe, hvor kommune, udlejere og forretningsdrivende i fællesskab skulle finde løsninger på udfordringerne. Sammen om Centrum er overskriften på de fælles mål om: flere besøgende – der bliver længere.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere