Image Image Image Image Image Image Image Image Image

PostNord video + infografik

Undgå at betale tillæg for din pakke

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere.

Derfor ville PostNord gerne have lavet en videoproduktion, om hvordan de håndterer arbejdsgangen, fra pakkerne ankommer til de bliver sendt afsted til forbrugerne. Videoen visualiserer hvilke udfordringer, der er ved håndteringen af pakker, som ikke er korrekt pakket.

En af vores styrker er at tage en film eller en idé med meget information, regler og tung information og omdanne den til infografik. Med PostNord har vi skabt et grafisk univers, som passer til deres designmanual, og i den konkrete film har vi leveret alt ligefra speak og droneoptagelser til infografik og udarbejdelse af ikoner og komplet produktion, som passer til PostNords hjemmeside.

Hvorfor video?

Med en videoproduktion lavet af professionelle videofolk med mange års erfaring når du ganske enkelt meget længere ud til din målgruppe. Med video husker folk dit budskab bedre.
Vi har altid en plan klar til vores kunder, så ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe dig med videoproduktion.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere