Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Profilfilm til IBC

Dronevideo og flotte billeder går lige i hjertet

Levende billeder sælger – også når det gælder uddannelse. IBC har fået en profilfilm til Facebook-annoncer og til at skabe liv på hjemmesiden.

Målet var at vise IBC´s flotte uddannelsessted. Der er ingen speak, men billederne taler for sig selv. Vi brugte droneoptagelser og levende billeder til at skabe et dynamisk og venligt look.

IBC har fra deres brugere fået usædvanlig god feedback på videoen, som de bl.a. bruger i Facebook-annoncer og på kursusstedets hjemmeside.

“Da vi lagde Torbens video på websiden for IBC, så skrev vores kunder til os ”Super lækre videoer, de ser meget professionelle ud. Hvem har lavet dem?”. Og det har jeg aldrig oplevet med andre videoer eller billeder på vores webside. Når der skal laves en video til en webside, så er der altid mange kokke, som har en holdning. Her har Torben været meget fleksibel i forhold til at lytte og efterkomme vores ønsker i processen med at få klippet filmene.”
— Mads Gorm Larsen, Uddannelseschef IBC Kurser og IBC Konsulenthuset.

IBC-profilfilm

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere