Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Rigsarkivet søgevideoer

Levende billeder, screencast, animationer og voice-over

Levende billeder, screencast og animationsvideo

Med instruktionsvideoerne for Rigsarkivet har udfordringen været at forstå de mange lag og procedurer der er, når man skal søge i arkiverne. For at kunne formidle dem i en forenklet og modtagervenlig form – for en bred målgruppe.

Når vi bruger animationer til at forklare komplicerede emner, er det som oftest for at kunne være mere specifik og samtidig kunne levere en fortælling, som skaber billeder hos modtageren.

Rigsrakivet

Vi fortæller historien i real-optagelser og med screencast. Når informationsmængden bliver tung har vi brugt animationer for at holde dynamikken i filmen.

Med disse virkemidler har vi skabt instruktionsvideoer til søgning i arkiverne til de mange forskellige privatpersoner, som vil søge i Rigsarkivet.

 

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere