Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Speed tegnefilmen

Om Bjarne Hest og hvordan vi formidler i øjenhøjde med levende streger

En munter fortælling om Bjarne HestDet er ikke kun mennesker, der har brug for en enkel forklaring på et komplekst problem.Speed tegnefilmen om Bjarne Hest der skal lære at tage seletøj på, er dels en munter fortælling om, hvor svært livet kan være som hest, og dels en fortælling om hvor meget lettere alt bliver, hvis man ser en whiteboard animation med speed drawing først.

Vi, Stagbird, har nu mange tegnefilm med speed drawing på bagen, men måske ikke så mange muntre, det valgte vi, at gøre noget ved!

Munter fortælling

Vi vil gerne lave flere sjove og skæve speed tegnefilm, men hvis vi ikke skulle gå forrest, hvem skal så, og derfor blev figuren Bjarne til. Vi gik sammen med vores tegner og udviklede Bjarne Hest. I starten lignede han noget fra My little Pony, men ved at hente inspiration fra Egon Schiele’s smukke portrætter, blev Bjarne Hest sin helt egen.

Vanvittige Speak

Den lidt vanvittige fortælling blev udviklet i bilen mellem kundebesøg, klipperum og on location og indtalt på diktafon, så blev den skrevet rent på kontoret. Vi havde først en prof.speaker til at lægge kræfter med speak, men efter få overvejelser faldt valget på Torben – den mest vanvittige på kontoret, som lagde stemme til.

Humor er vigtig

Det er vigtigt med humor i speed tegnefilm, fordi film, der gør os glade, husker og deler vi med andre, Vi tror på, at det er fedt at gøre andre glade.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere