Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Speed tegnefilmen

Whiteboard animation

En munter fortælling om Bjarne hestDet er ikke kun mennesker, der har brug for en enkel forklaring på et komplekst problem.Speed tegnefilmen om Bjarne Hest der skal lære at tage seletøj på, er dels en munter fortælling om, hvor svært livet kan være som hest, og dels en fortælling om hvor meget lettere alt bliver, hvis man ser en speed tegnefilmen først.

Vi, Stagbird, har nu mange speed tegnefilm på bagen, men måske ikke så mange muntre, det valgte vi, at gøre noget ved!

Munter fortælling

Vi vil gerne lave flere sjove og skæve speed tegnefilm, men hvis vi ikke skulle gå forrest, hvem skal så, og derfor blev figuren Bjarne til. Vi gik sammen med vores tegner og udviklede Bjarne hest. I starten lignede han noget fra My little Pony, men ved at hente inspiration fra Egon Schiele’s smukke portrætter, blev Bjarne hest sin helt egen.

Vanvittige Speak

Den lidt vanvittige fortælling blev udviklet i bilen mellem kundebesøg, klipperum og on location og indtalt på diktafon, så blev den skrevet rent på kontoret. Vi havde først en prof.speaker til at lægge kræfter med speak, men efter få overvejelser faldt valget på Torben – den mest vanvittige på kontoret,  som lagde stemme til.

Humor er vigtig

Det er vigtig med humor i speed tegnefilm, fordi film, der gør os glade, husker og deler vi med andre, Vi tror på, at det er fedt at gør andre glade.