Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Testimonials for gymnasium

Elev-fortællinger og levende billeder for Nyborg Gymnasium

Glem alt om forældede bannerreklamer og selvrosende superlativer. For med en testimonial kan du i stedet læne dig tilbage og lade glade kunder sælge din service til kommende købere.

Testimonials er, som navnet antyder, personlige beretninger fra kunder, der anbefaler et produkt eller en ydelse, de har været tilfredse med. Det skaber en direkte kontakt fra kunde til kunde, som bevæger sig væk fra de klassiske salgsmetoder og i stedet skaber en høj følelse af autenticitet og troværdighed. For testimonials er ikke bare videoer fulde af påstande. Tværtimod understøttes hvert ord med et væld af levende billeder, og det skaber en dynamisk og medrivende video, som fastholder kundens opmærksomhed fra start til slut.

En positiv oplevelse for alle parter
En testimonial stiller store krav til dens fortæller. Både tøjvalg, talegaver og udstråling har betydning for videoens endelige resultat, og selv om de på ingen måde behøver at være tv-stjerner, kan det første møde med kameraets intimiderende linse ofte have en skræmmende effekt på utrænede interviewpersoner.

Det er her, hvor vi kommer ind. Takket være en designmæssig baggrund har vi øje for de detaljer, der matcher fortælleren med firmaets værdier, og vi strækker os langt for at skabe en afslappende stemning, som løsner op for eventuelle nervøse træk. Samtidig briefer vi fortællerne inden opstart, så vi sikrer os, at de får sagt alt det, de gerne vil. Vi har desuden mulighed for at anvende teleprompter, hvis den enkelte situation skulle kræve det.

Bånd mellem kunder

Lader du os stå bag kameraet på din kommende testimonial, får du med andre ord en troværdig fortælling, som med sin uformelle facon og spillevende billedside skaber et uvurderligt bånd mellem gamle og nye kunder.