Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Video for Mand & bil

Testimonial og onboarding film

Vores testimonial og explainer film forklarer Mand & Bil konceptet til nye kunder og nye altmuligmænd.

Videoproduktion indeholder et utal af muligheder for at eksperimentere og sætte trumf på det budskab, vi ønsker at formidle. En af de formidlingsformer, der virkelig er populære for tiden, er droneoptagelser. Og det er der mange gode grunde til.

Se videoerne for Mand & Bil herunder, og læs mere om vores tanker om droneoptagelser og filmene derunder.

Testimonial video til nye kunder

Onboarding video til nye handymænd

Droneoptagelser kan give os en lang række nye muligheder for at fange vores motiv i nye højder, fra nye vinkler og i nye perspektiver. Som i filmene her, hvor vi filmer 15 varevogne fra Mand & Bil – dels med droneoptagelser og med stationært kamera.

Hensigten med disse optagelser er at give en fornemmelse af, hvor mange biler, der kører for Mand & Bil (de er selvfølgelig mange flere end de 15 varevogne). Og det er bl.a. dette, droneoptagelser kan: Give en fornemmelse af størrelse, omfang, mængde mm. Uanset om vi taler varevogne, containere, bygninger eller træer. Med droneoptagelser kan vi få ”hele billedet”.

Droneoptagelser giver perspektiv og dynamik
Men i optagelserne for Mand & Bil fokuserer vi ikke kun på mængden af biler, vi følger også varevognene og anvender dermed droneoptagelserne til at skabe et narrativ – en rejse gennem rapsmarkerne og den danske sommer.

På den måde sætter droneoptagelserne en stemning, som på subtil vis er med til at forstærke vores budskab – helt uden ord.

Som i eksemplet med Mand & Bil er det ofte en god idé at kombinere droneoptagelser med traditionelle videoptagelser, så vi både får overblikket og de mere koncentrerede æstetiske skud, som arbejder sammen om at fange opmærksomeden og præsentere vores produkt, ydelse eller virksomhed bedst muligt.

Vil du vide mere om, hvordan du tager din storytelling til nye højder med droneoptagelser, så ring eller skriv endelig.

Vi brugte også materialet til at lave en biografreklame for kunden:

Hvorfor video?

Med en videoproduktion lavet af professionelle videofolk med mange års erfaring når du ganske enkelt meget længere ud til din målgruppe. Med video husker folk dit budskab bedre.
Vi har altid en plan klar til vores kunder, så ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe dig med videoproduktion.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi droneoptagelser

Droneoptagelser giver din videoproduktion en ny dimension og viser dig, din virksomhed eller dine produkter fra en ny vinkel.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere