Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Video til Aarhus Kommune

Videoproduktion, infografik og den komplette grafiske pakke

Aarhus Kommunes Børn & Unge afdeling har bedt Stagbird levere materiale til en informationskampagne målrettet forældre til skolebørn i kommunens ældste klasser.

Kampagnen dækker et undervisningsforløb omkring unges brug af rusmidler med henblik på at fremme viden, dialog og afmontering af myter og dermed nedbringe brugen af rusmidler.

For at emnet ikke skal blive for tørt og traditionelt, har Aarhus Kommune ønsket at anvende video som den primære informationskanal. Vi har således leveret en komplet informationspakke med både video og trykte materialer, der skal anvendes på workshops, som kommunen og skolerne afholder sammen med forældrene.

Video fra kampagnen

Kampagnepakken til Aarhus Kommune indeholder:

  • 3 videoproduktioner
  • 1 forældrevejledning som pjece
  • Dialogkort til brug under workshops
  • Alt sammen produceret på både dansk, engelsk, arabisk, tyrkisk og somali.

Læs mere om Stagbirds produktion af trykte materialer her.

 

Bedre formidling med realoptagelser og infografik

I Stagbird gør vi en dyd ud af at varetage hele processen. Vi har forventningsafstemt med Aarhus Kommune og sørget for, at deres budskab og informationer formidles efter deres ønske. Herefter kaster vi os over de tre film, som skal danne fundamentet for hele kampagnens tone og visuelle identitet.

De tre film består af én film, som præsenter fakta om rusmidler, en film om forældrenes rolle i de unges brug af rusmidler samt en film om overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelsen, hvor problemer med rusmidler er særligt nærværende.

Dem har vi produceret ved at lave en blanding af realoptagelser, grafik og animation. Her understøttes filmenes tema af lækre dækbilleder, som gør den visuelle fortælling mere dynamisk og behagelig at se på. Dette suppleres løbende af grafik, som præciserer informationer og fakta om unge og rusmidler. På den måde er det lettere at fastholde målgruppens opmærksomhed og præsentere vigtige statements på en elegant måde.

Et projekt som dette kræver derfor en masse animation og grafisk arbejde, men det løfter også formidlingen gevaldigt, og det er en fremgangsmåde, vi godt kan lide at arbejde med i Stagbird. Ønsker du et lignende udtryk i din kommunikation, eller har du spørgsmål om videoproduktion generelt, så tøv ikke med at kontakte os.

Skil dig ud

Her kan du se et andet eksempel, hvor vi har brugt en lignende fremgangsmåde og blanding af realoptagelser og infografik for Landsforeningen Liv & Død (se video herunder).

Hvorfor video?

Med en videoproduktion lavet af professionelle videofolk med mange års erfaring når du ganske enkelt meget længere ud til din målgruppe. Med video husker folk dit budskab bedre.
Vi har altid en plan klar til vores kunder, så ring eller skriv, hvis vi også skal hjælpe dig med videoproduktion.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi droneoptagelser

Droneoptagelser giver din videoproduktion en ny dimension og viser dig, din virksomhed eller dine produkter fra en ny vinkel.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere