Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Video og infografik

Præsentation af kommuneplan for Odense Kommune

Odense er i forandring – forslaget til kommuneplanen viser, hvor der kan bygges op til 10.000 boliger, hvordan det kan ske med kvalitet, og hvordan man kommer omkring i byen. Byen er altid blevet udviklet i takt med muligheder og udfordringer – byen er gennem årtier vokset i bredden. Inde i byen er gamle industrier flyttet ud – disse områder skal udnyttes i stedet for at bygge på ny jord.

Sådan lyder introen på denne video, og budskabet giver sig selv. Odense kommune gennemgår i disse år en meget stor kommunalplan forandring, og kommunen ønsker at inddrage borgerne. Denne video blev udviklet i forbindelse med høringen af den kommende kommunalplan.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere