Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Video på Hjemmeside

Portrætfilm for SOSU Syddanmark

Uddannelserne kæmper om kloge hoveder og dygtige hænder. I denne kamp bliver det vigtigere og vigtigere at bruge video i sin fortælling.

Vi har sammen med SOSU Syddanmark lavet denne lille video om Ditte der er ved at tage SOSU-uddannelsen. Det er blevet til en lille historie om Ditte der er rigtig glad for sit uddannelsesvalg og elsker sit job. Det er en positiv fortælling om faglighed og glæde ved at være noget for andre, hvilket er vigtig for de mennesker som vi ønsker at tale til.

Ydermere har kunden lagt videoen ind i en længere beskrivelse af den specifikke uddannelse, hvilket gør at man uden tvivl kan få en ret god SEO-effekt ud af sit arbejde, og derved bliver SOSU Esbjerg lettere fundet og har mulighed for at tale til endnu flere studerende.

 

Hjemmeside med Videoproduktion

På hjemmesiden er det hele sat grafisk overskueligt op med videoen som sløjfen på hele værket. Se screenshots herunder.

 

Tak for jer

Det er altid dejligt at arbejde med dybt professionelle kunder der forstår at få maksimalt ud af vores samarbejde. Ønsker I at drage nytte af vores erfaringer med videoproduktioner på jeres hjemmeside, så er I altid velkommen til at skrive eller ringe.

Hjemmeside-videoproduktion1Hjemmeside-videoproduktion2

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere