Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Video til app-lancering

For Forbrugerrådet Tænk til markedsføring af appen Kemiluppen

En god video kan laves på mange måder og i mange tempi. Læs om videoen for Forbrugerrådet Tænk, og få tre gode råd til videoproduktion.

Videoproduktion for Forbrugerrådet Tænk

Denne videoproduktion har vi lavet for Forbrugerrådet Tænk. Videoen er lavet on location, og filmet og klippet i kronologisk rækkefølge. Tænk har afviklet en event, som skal markedsføre deres nye app ’Kemiluppen’. Vi har valgt at filme begivenhederne i den rækkefølge, som de skete på selve eventen. Eventen blev afviklet på Folkemødet på Bornholm. Vejret var godt, og Tænk stod på hovedgaden, og delte solcreme ud, mens de fortalte om deres app.

Levende optagelser

Når vi skal optage en sådan event, er det vigtigt at fange den gode stemning. Optagelser med glade mennesker signalerer optimisme, autencitet og nærvær. Det, der kan være den store udfordring, er, at få kommunikeret på kort tid, hvad app’en kan. Vi valgte derfor, at lade Tænks pressemedarbejder fortælle om app’en, og hendes speak blev lagt hen over billederne, som en voice over.

3 gode råd til videoproduktion

1. Få en nøgleperson i virksomheden til at indtale speaken til videoen.
2. Lav dækbilleder af glade, interesserede og smukke mennesker.
3. Start videoproduktionen med nogle levende optagelser – især hvis den skal bruges på Facebook.

Sådan gør vi


Hvordan laver vi
Whiteboard Animation

Har du et indviklet budskab, der skal videreformuleres på en let og simpel måde? Så er en speed drawing måske lige den type videoproduktion, du har brug for.

Se mere


Hvordan laver vi en Filmproduktion

En god film fanger jeres kunders interesse for jeres koncept eller produkt. Vi har lavet filmproduktioner for bl.a. Silvan, Hjerteforeningen og The Right People.

Se mere


Hvor kan man bruge
Infografik

Infografik er det, vi anbefaler til kunder, som har en kompleks fortælling. En grafisk animation kan gøre det uforståelige forståligt på en let og tilgængelig måde.

Se mere