Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Timelapse af byggeri

Skal du bygge nyt domicil eller produktionshal, eller skal du gennemrenovere et større byggeri? Så er fotografering med timelapse måske noget for dig.

Hvad er timelapse?

Timelapse er kort sagt en fotograferingsteknik, hvor du får vist ting, som tager lang tid, på kort tid.

Måske kender du metoden fra natur- og storbyoptagelser, hvor kameraet filmer en solnedgang eller en skyline gennem et helt døgn, som så bliver speedet op til at vare under et minut. Men timelapse er ligeså oplagt indenfor eksempelvis overvågning på bygge- og nedrivningssteder, hvilket giver dig mulighed for at se fremskridt, udvikling og ændringer.

Hvorfor er timelapse smart?

Timelapse-optagelser kan laves i alt slags vejr. Kameraerne kører på solpaneler, hvilket gør dem selvforsynende. Typisk placeres kameraerne højt oppe med udsigt over pladsen og byggearbejdet, hvor timelapse-kameraet filmer med et panoramisk syn på 220° og et vertikalt syn på 90°. Det giver dig mulighed for at se ting fra et helt nyt perspektiv.

Hvad får du med timelapseoptagelser?

Vi starter med at tage ud på det område, du ønsker at filme. Vi monterer kameraerne, så de fanger de bedste skud og giver optimalt overblik over det, du gerne vil overvåge. Og herefter passer timelapsekameraerne faktisk sig selv.

Alt fotomateriale sender kameraerne automatisk til os, hvorefter vi sætter det sammen og laver det egentlige timelapse-materiale klart til dig, hvor du kan følge lang tids udvikling på kort tid hjemme foran skærmen. Optagelserne er tilgængelige døgnet rundt via en designeret hjemmeside, som du kan tilgå hvor og hvornår du vil.

Eller du kan modtage en samlet video, som samler op på hele din bygge-, nedrivnings- eller renovationsproces, hvis du f.eks. ønsker at anvende det som dokumentation og præsentation af dine fremskridt overfor kunder, interessenter eller internt i din organisation

Skræddersyet løsning til dine behov

Kort sagt kan timelapse være den oplagte løsning for dig, der savner et spændende og meget visuelt overblik over dine fremskridt. Du kan få præcist den videoovervågning eller -præsentation, du har brug for.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om timelapse-optagelser, og hvad de kan gøre for dig, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst løser dit behov.

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest