Animation

Forskellige stilarter

En animationsfilm er en levende og dynamisk måde at formidle dit budskab, produkt eller organisation på. Selv de mest avancerede fortællinger gøres nemmere at forstå og huske med animation.

Men en animationsfilm kan se ud på mange forskellige måder. Hvordan skal netop din stil være? Farverne, karaktererne og selve fortællingen?

Vi rådgiver og hjælper dig selvfølgelig med at finde den stilart, der passer til din organisation og jeres budskab. Nedenfor kan du se nogle af de genrer, vi typisk arbejder med.

Klassisk 2D stil

Præsenter dit budskab på en positiv måde, der er forståelig og nem at huske.

2D er et oplagt valg, hvis du har brug for at visualisere din virksomheds brand, pitch eller ydelser, hvor realismen i tegningerne kan tones ned til fordel for fokus det klare budskab.

Se nogle eksempler på vores animation med klassisk 2D stil her

Kubistisk stil

En anderledes tilgang med skæve proportioner

Ved at skrue ned for realismen og op for det kreative udtryk kan din organisation fremstå frisk og farverig – uden at gå på kompromis med fakta og substans.

Se nogle eksempler på vores animation med kubistisk stil her

Street art stil

Vælg en anderledes brug af animation til netop din organisation

Nogle fortællinger trives med en mere legende og alternativ produktion, som gør, at publikum helt sikkert husker din video – og dermed dit budskab.

Se nogle eksempler på vores animation med street art stil her

Whiteboard stil

Den oplagte formidlingsform til komplekse budskaber eller produkter.

En whiteboard animation er efterhånden en klassiker, når tunge fortællinger skal foldes ud på en let og forståelig måde, som bedre fastholder opmærksomheden.

Se nogle eksempler på vores animation med whiteboard stil her

Infografisk stil

Fortæl din historie nemt, hurtigt og effektfuldt.

Med infografik får du en flot og engagerende formidling af informationer, forklaringer, viden og data, som ellers kan være vanskeligt at præsentere på en levende måde.

Se nogle eksempler på vores animation med realistisk stil her

Mixed media stil

Få det bedste af begge verdener med mixed media.

Ved at blande realoptagelser med grafisk animation kan dit budskab fortælles på en anderledes og meget effektfuld måde baseret på flotte stemningsbilleder og uddybende grafik.

Se nogle eksempler på vores animation med mixed media her

I tvivl?

Er du stadig i tvivl om, hvilket stilart, der passer til jeres animationsfilm, eller ønsker du blot at vide mere, så er du naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi byder gerne ind med afklaring og ekspertise.

Video til god pris
Eksempler på produktioner

Lille Vildmose Naturfond

En explainer video er en kort video, som forklarer et produkt, en virksomhed eller en idé. På 1-2 minutter tager videoen kunden i hånden.

Explainer om Gisselfeld historie

700 års danmarkshistorie kogt ned til to minutter. Se en klassisk whiteboard animation om en klassisk fortælling om krig, konger, grever og slotte.

Droneoptagelser i naturen

Få det maksimale ud af dine omgivelser- og naturoptagelser med dronefilm, som i den grad kan indfange skønheden.