Dronevideo

Giv dine fortællinger vingesus med dronevideo.

Få en pris i dag

Med en droneoptagelse kan du tilføje din videoproduktion en ny dimension og vise dine produkter fra en ny vinkel. At filme med drone kræver en del plads, hvorfor det selvfølgelig er oplagt at benytte når det kommer til begivenheder, domiciloptagelser, naturoptagelser og lignende, som foregår udenfor

Droneoptagelser i høj kvalitet til den perfekte dronevideo

Dronevideoen kan give et fantastisk overblik og vise omfanget af netop dit koncept. Uanset om det er en ny festival eller et byggeprojekt, så kan du stolt vise det hele frem – både ved at bruge dronevideoen alene eller som en integreret del af en længere film.

Denne form for visualisering kan bruges i et hav af forskellige sammenhænge, og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad videoen skal indeholde. En god dronevideo tager os nemlig med op i højderne, hvor den giver et sug i maven. Den skal kunne forføre seeren, og giver jeres budskaber både perspektiv og vingefang.

De stille fortællinger kan også få et stort løft af droneoptagelser. Det kan fx være den personlige fortælling om virksomhedsledelse eller testimonials, som er bygget op om enkelte personer. Her kan det være forfriskende at se personen ovenfra, måske på en cykeltur på arbejde i et naturskønt område, alt imens historien bliver fortalt. En ny vinkel kan gøre meget for historiefortællingen, og det kan give en helt særlig følelse af, at seeren er blevet til fluen på væggen. På den måde kan de følge med hovedpersonen og se alt fra personer til begivenheder til bygninger fra en unik vinkel.

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Dronevideo vi har lavet

Gisselfeld Kloster
Droneoptagelser af bygninger

Hvad koster det?

Det er hurtigt og enkelt at få et tilbud på en dronevideo. Se herunder vejledende priser for de mest almindelige forespørgsler på dronevideo fra vores kunder. Kontakt os endelig og vi skræddersyr et godt tilbud til dit projekt.

Dronevideo

Med vores dronevideo får du kvalitetsoptagelser udført af erfarne dronepiloter, og videoen klippes til en varighed på op til 1 minut, leveret med passende musik.

Det får du:

  • Valgfri videoformat
  • Musik og lydeffekter
  • 1 korrekturgang

6.000 KR

eks. moms

9.000 KR

eks. moms

Drone­­optagelser

Hvis du allerede er mester i at klippe film, men mangler droneoptagelser. Vi træder til, når du har brug for professionelle optagelser fra luften for at fuldende dit projekt.

Det får du:

  • Optagelser i 4K
  • 10-15 minutters optagelse
  • Styr på dronelove

3.500 KR

+ transport

6.000 KR

+ transport

Inspektion

Droneinspektion er typisk noget vi gør for håndværkskunder, der ønsker at besigtige et tag og ikke ønsker at have store udgifter til lift med afspærring at fortov og andre gener.

Det får du:

  • Storformat foto af inspektionen
  • Video i 4K af inspektionen
  • Styr på dronelove

3.500 KR

+ transport

6.000 KR

+ transport

Professionel dronevideo

Drone video: Droneoptagelser giver dit koncept luft under vingerne

Drømmer du om at se udviklingen over tid? Så er timelapse med drone lige noget for dig! Gennem kodning af en specifik rute kan vi sikre, at du får optaget video fra præcis samme vinkel over flere gange gennem hele året. Til sidst kan vi klippe optagelserne sammen, så de danner et overblik over den udvikling, der er sket gennem den tid, der er gået. Et eksempel herpå er Gisselfeld Kloster, hvor vi fik mulighed for at filme klosteret over et helt år. Der blev filmet fra samme vinkel og fra samme rute hver gang, hvilket gav os en helt særlig mulighed for virkelig at se de forandringer, som bygningen gik igennem fra sæson til sæson.

Dronerne kræver en stabil hånd for at kunne få gode optagelser i hus. Med vores mange års erfaring med droneoptagelser kan vi garantere, at du får video af højeste kvalitet, når du samarbejder med os. Vi lægger en stor ære i at aflevere et produkt, som vi selv kan være stolte af, og som vores kunder vil sætte pris på – også mange år frem i tiden.

Kort sagt har du mulighed for at tænke en droneoptagelse ind i din videoproduktion og dermed skabe et resultat, der når nye højder. Skal du forføre forretningsforbindelser eller fastholde eksisterende kunder, så kan droneoptagelserne tilføje en helt ny dimension til netop din fortælling.

Vi laver droneoptagelser i hele Danmark, og vi glæder os til at høre mere om lige netop din idé.

Lad os give jeres video vinger

Op til 10-15 min droneoptagelse

Når vi sender dronen i luften, optager vi mere materiale, end vi bruger i den endelige film. Dette kan I evt. få med i pakken, så det er lige ved hånden til senere brug. Vi tager også billeder fra drone – evt. i samme ombæring som vi laver optagelserne til jeres videoproduktion hos os.

Godkendt pilot

Vi sørger for, at der er styr på flyvetilladelserne og flyver selvfølgelig kun med godkendte droneoperatører.

Højeste kvalitet

Optagelser i 4K giver vildt imponerende billeder og en utrolig detaljegrad. Det rolige svæv sikres af kamera med gyro. Lad ikke jeres unikke billeder blive skæmmet af rystelser. Kom med næsten helt op til månen og tilbage igen. Få overblik og nyd indflyvningen mod jeres bygning/projekt.

Med en autoriseret dronepilot får du altid filmiske droneoptagelser

Eksempler på droneviedo

Droneoptagelse

Bring dit budskab op under skyerne med droneoptagelser, som indfanger helheden med wow-effekt og smukke billeder oppefra.

Droneoptagelser i mørke

Vi flyver også drone i mørke, hvilket giver nogle smukke billeder og en helt særlig stemning til videoproduktioner.

Drone race

Sæt fart på din film med akrobatisk og hurtig droneflyvning. Det har en kæmpe effekt på enhver videos flow og dynamik.

Droneoptagelser i København

Ikke alle dronepiloter flyver i København pga. vanskelige forhindringer, trafik og ikke-flyvezoner. Det er dog ikke noget problem for vores dronepiloter.

Droneoptagelser i naturen

Få det maksimale ud af dine omgivelser- og naturoptagelser med dronefilm, som i den grad kan indfange skønheden.

Solar Caverion

Med drone kan du på flot og imponerende vis indfange hele omfanget af dine bygninger og anlæg samt de omgivelser, de er placeret i.