Om os

Hvem er vi?

Vi er eksperter i at lave præsentationsvideoer til internt såvel som eksternt brug. Sammen med vores kunder kommunikerer vi budskaber ud på en levende og underholdende måde. Vi er et lille hold af erfarne specialister med kernekompetencer indenfor film, drone, animation, grafik og styling

Stagbird

Torben Hjorth startede Stagbird i 2010 med idéen om, at der måtte være flere måder at informere på end blot den skrevne form. Oprindelig er han uddannet designer, og det betyder, at han er i stand til at producere skæve ideer, men stadig bevare begge fødder på jorden. Han brænder for at lave koncepter og udvikle på små og store idéer. Han har en særlig evne til at spotte u-erkendte behov hos virksomhedernes kunder, og han har gennem sin uhøjtidelige facon en direkte måde at kommunikere på.

Stagbird Video er vokset til et digitalt designbureau med mange erfarne kræfter i huset – både tegnere, grafiske designere, animatorer, tekstforfattere, dronepiloter, videofolk mm. Vi har også en del erfaring med webudvikling i samarbejde med God Kommunikation.

Vi laver små korte film til virksomheder og organisationer. Vi er praktikere, og det bærer vores film præg af. Med snak, musik og levende mennesker fortæller vi din historie, lige som du ønsker, den skal fortælles.

Opgaverne spænder lige fra instruktionsfilm for Silvan over whiteboard animationsfilm for Lego, droneoptagelser af byggeri, videokoncept for Filadelfia og til tv-reklamer for TopToy. Vi laver alle slags videoproduktioner indenfor præsentationsvideo, instruktionsvideo, informationsvideo og inspirationsvideo.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt

Eksempler på produktioner

Landsforeningen Liv og død

I den film anvender vi statister med realoptagelser og mixer det med grafisk animation for at fortæller om, hvordan man selv kan tage stilling til ens digitale arv.

Nordic Cloud

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere. Se mere i denne explainer for PostNord

Postnord

En explainer video er en kort video, som forklarer et produkt, en virksomhed eller en idé. På 1-2 minutter tager videoen kunden i hånden. Denne har vi lavet for PostNord.