Priser

Få Danmarks

bedste pris

Vores priser er de bedste i Danmark, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi er et fast team, der har arbejdet med video, droner og animation sammen i mange år. Vi ser nye kunder som venner, vi bare ikke kender endnu, og det gør en forskel. For at kunne give dig Danmarks skarpeste pris skal vi først lære dig og dit projekt at kende. For ingen projekter er ens. Så grib telefonen eller tastaturet, og lad os tage en snak allerede i dag.

Profil video

En profil video af din virksomhed er en unik mulighed for at give dine kunder en helt speciel præsentation af din virksomhed.

En profilvideo (også kaldet en SoMe-video) kan bruges som en integreret del af virksomhedens hjemmeside, men du kan også lægge den på Facebook, YouTube eller en blog. Det er oplagt at afspille videoen på messer eller i din butik, på skærm eller computer. Sidst, men ikke mindst, kan du også lægge den som et link på din email-signatur.

Alle priserne er vejledende og afhænger af hvert enkelt projekt, men generelt gør det sig gældende, at du kan opnå virkelige gode priser ved køb af flere film.

Se eksempler på profilvideoer vi har lavet her

Det får du:

 • Valgfri videoformat
 • Musik og lydeffekter
 • 1 korrekturgang

7.000 KR

eks. moms

9.000 KR

eks. moms

Animation

Med en grafisk animation kan du hurtigt og på en underholdende måde forklare komplekse processer. 

Fordelene ved at bruge grafiske animationer er, at du kan få kommunikeret et flertydigt budskab ud på en entydig måde. En grafisk video kan bruges i tv-reklamer, på jeres hjemmeside, til kampagner og den kan også vises på messer og til salgspræsentationer. Du leverer det grafiske materiale, som jeres virksomhed allerede har, dvs. logo, typografi og farvekoder. Og i et tæt samspil med jer og vores grafikere produceres en grafisk video.

Se eksempler på animation film vi har lavet her

Det får du:

 • Valgfri videoformat
 • Musik og lydeffekter
 • 1 korrekturgang

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt os og få et tilbud

Infografik-film

Infografik er en visuel præsentation af viden, informationer eller data. Infografik i en videoproduktion kan løfte hele produktionen. Dels visuelt, men også på selve indholdet.

Vi har arbejdet med visuel kommunikation i mange år, og vi samarbejder med nogle af de bedste motion grafikere i Danmark, hvilket sikrer, at vi altid inddrager kundes visuelle design gennem hele produktionen.
Prisen inkluder 2-3 optagedage samt 1 planlægnings møde og ellers løbende kontakt over mail og telefon.

Se eksempler på infografik film vi har lavet her

Det får du:

 • Valgfri videoformat
 • Musik og lydeffekter
 • 1 korrekturgang

Kontakt os og få et tilbud

Kontakt os og få et tilbud

Dronevideo

Med vores dronevideo får du kvalitetsoptagelser udført af erfarne dronepiloter, og videoen klippes til en varighed på op til 1 minut, leveret med passende musik.

Det får du:

 • Valgfri videoformat
 • Musik og lydeffekter
 • 1 korrekturgang

6.000 KR

eks. moms

9.000 KR

eks. moms

Drone­­optagelser

Hvis du allerede er mester i at klippe film, men mangler droneoptagelser. Vi træder til, når du har brug for professionelle optagelser fra luften for at fuldende dit projekt.

Det får du:

 • Optagelser i 4K
 • 10-15 minutters optagelse
 • Styr på dronelove

3.500 KR

+ transport

6.000 KR

+ transport

Inspektion

Droneinspektion er typisk noget vi gør for håndværkskunder, der ønsker at besigtige et tag og ikke ønsker at have store udgifter til lift med afspærring at fortov og andre gener.

Det får du:

 • Storformat foto af inspektionen
 • Video i 4K af inspektionen
 • Styr på dronelove

3.500 KR

+ transport

6.000 KR

+ transport

Fast budget?

Alle vores priser afhænger af det enkelte projekt. Men generelt kan du opnå den bedste pris ved køb af flere film. Hvis du har et fast budget, så lad os vide det fra starten, så vi kan sætte en videoproduktion sammen, der passer til dit behov og økonomi. Grib telefonen i dag, og lad os finde den perfekte løsning for dig.

Video til god pris
Eksempler på produktioner

Adapt Water Technologies

En explainer video er en kort video, som forklarer et produkt, en virksomhed eller en idé. På 1-2 minutter tager videoen kunden i hånden.

Explainer om Gisselfeld historie

700 års danmarkshistorie kogt ned til to minutter. Se en klassisk whiteboard animation om en klassisk fortælling om krig, konger, grever og slotte.

Droneoptagelser i naturen

Få det maksimale ud af dine omgivelser- og naturoptagelser med dronefilm, som i den grad kan indfange skønheden.