Visuel identitet

Bliv husket og forstået med en skarp visuel identitet

Uanset om I er en nystartet eller stor, etableret organisation, er det vigtigt at skille jer ud fra mængden med en autentisk og tydelig stemme på tværs af alle de kanaler, I bruger. Fysisk og digitalt.

Visuel identitet – En personlig streg specielt til dig

En visuel identitet er den måde, hvorpå en virksomhed præsenterer sig selv over for offentligheden. Det er det, der gør en virksomhed unik og let at adskille den fra andre.

Du kan sikkert selv nævne et par virksomheder, hvor du kan kende dem udelukkende på en farvekombination, en skrifttype eller silhuetten af et logo. De er alle eksempler på virksomheder, hvor deres visuelle identitet har været med til at indprente sig i kundernes hukommelse. Du ved hvad disse virksomheder står for, hvad de sælger, og du er ikke et sekund i tvivl om hvem der er tale om, så snart du ser et enkelt element fra deres markedsføring. Kunderne er ikke i tvivl.

Det er vigtigt at vække din målgruppes nysgerrighed for at gøre dem interesserede i at høre resten af din historie. Dette kan være svært på et uforudsigeligt marked, og derfor har du brug for en stærk visuel identitet, der får dig til at skille dig ud blandt konkurrenterne. Der ligger et stort analytisk og strategisk arbejde i at skabe en visuel identitet, men det vil være det hele værd for at få et langvarigt indtryk på potentielle kunder.

Ved at etablere et genkendeligt visuelt brand gør du det nemt for forbrugerne at huske din virksomhed, samtidig med at du adskiller dig fra konkurrenterne. Hvis det gøres korrekt, kan dette skabe en dominoeffekt, der giver dig en fordel i forhold til konkurrenterne og erobrer markedsandele.

Torben Hjorth

Indehaver

Grafisk design vi har lavet

Grafisk design
Logo design

Visuel identitet og branding med hjælp fra professionelle

Stagbird hjælper jer med at løfte jeres ansigt udadtil ved at designe den helt rigtige visuelle identitet til jer. En identitet, der styrker jeres kommunikation og markedsføring ved at pege tilbage på jeres virksomheds ydelser, værdier og visioner.

Vi er med jer hele vejen fra første møde til færdig visuel identitet og implementering, og vi garanterer altid ærlig og konkret rådgivning og oplæg på baggrund af mange års erfaring med grafik, brands og identitet.

Stagbird er garanti for skræddersyede helhedsløsninger gennem en tæt dialog sammen med jer, så I får præcis den visuelle identitet, der tjener jer og jeres forretning bedst. Vi er lyttende, kreative specialister og designnørder med en stærk brand- og forretningsforståelse

Lad trygt os designe jeres visuelle identitet

Med i processen fra start til slut

Arbejdsprocessen er i virkeligheden meget simpel. Sammen med jer diskuterer vi jeres behov, identitet og udtryk, så vi kan identificere den helt rigtige måde at præsenterer jer på visuelt. Herefter går vores grafiske designer i gang med at skabe design-magi til jer. Altid inden for fastsat tidsramme og med dig på råd gennem hele processen.

Et design der virker

Med grafisk design gør vi din organisations identitet klar og tydelig og nem at huske. Vi har mange års erfaring med design, grafik og visuel kommunikation og er specialiserede i at lytte og forstå jer til bunds, inden vi slipper kreativiteten og håndværket løs.

Højeste kvalitet

Uanset hvilken type grafisk design du ønsker, kan du være sikker på at modtage et færdigt produkt, som virker, er i højeste kvalitet og som er klar til brug med det samme.

Lad os skabe din visuelle identitet

Eksempler på visuel identitet

Århus Kommune

Stagbird har leveret en informationspakke til Aarhus Kommunes Børn & Unge afdeling, som ønsker at formidle problematikker og gode råd vedrørende unge og rusmidler.

FioniaVet

Stagbird har haft fornøjelsen af at udvikle en komplet grafisk identitet til Fioniavet – en virksomhed der sælger veterinære produkter til distributører og dyrlæger.

DTU

En klar visuel identitet er en forudsætning for at kunne kommunikere klart, tydeligt og effektfuldt – både digitalt og på print. Her kan du se, hvordan vi har hjulpet DTU med en kampagne målrettet deres studerende.