Dronemapping

Real-time dokumentation og overblik

Ønsker du at dokumentere dit erhvervsbyggeri professionelt for investorer, banken eller kunderne, så har vi den perfekte løsning! Vi bruger drone dokumentation, professionelt timelapse kamera samt en perfekt integration på en hjemmeside dedikeret til dit byggeprojekt.

Real-time dokumentation, viden og overblik med drone mapping

Vi arbejder med nogle af Danmarks største byggepladser, hvor vi har stor erfaring med dokumentation af byggeriet – fra dag 1 til det sidste betonelement er blevet monteret.

Udfordringen for bygherren er ofte at dokumentere byggeudviklingen for investoren, banken og kunden uden utallige møder og løbende inspektioner. Tit sidder de forskellige interessenter langt væk, måske i udlandet, og derfor er vores løsning perfekt til formålet.

Vi bruger droner til at mappe byggeprocessen. Mapping er en kortlægning, hvor vi programmerer vores drone til grundigt at overflyve den pågældende byggeplads med udgangspunkt i en rute, vi har planlagt.

Dronekort eller ortofoto? Hvorfor ikke begge dele!

Dronen fotograferer byggepladsen set fra oven. Man kan sige, at det er et detaljeret Google Maps. Forskellen er bare den meget høje detaljegrad, hvor du kan zoome meget længere ind i vores dronekort.

På den måde kan vi – og du – hver måned aflægge rapport på udviklingen for byggepladsen. Du får en nøjagtig gengivelse af, hvor langt byggeriet er kommet, og hvor meget mange tiltag, der er foretaget i et nøjagtigt tidsinterval. Dette kalder vi også Ortofoto.

Ortofoto har store fordele både økonomisk og praktisk. Byggelederen har med Ortofoto altid en opdateret oversigt af hele entreprisen ved hånden, og byggeprojektets interessenter i projektet får ligeledes en præcis fornemmelse af, hvor langt byggeriet er nået, uanset om det er investorer, banken, eller kunden.

På den måde vil alle hele tiden være opdateret på byggeudviklingen, samt om de fastsatte deadlines overholdes. Alle sparer en masse tid – både på møder, transport og generelt på sikkerheden

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Dronemapping vi har lavet

Showreel
Professionel dronemapping

Professionel time-laps er prikken over i’et

Udover dronedokumentation supplerer vi løsningen med professionelle Timelapse kameraer, som er et kamera der er specialbygget til at kunne lave en timelapse over udviklingen og byggeriet over længere tid.

Timelapse er en gengivelse af det samme motiv, optaget over lang tid og som regel speedet op i tempo, så man på få minutter kan dokumentere udviklingen gennem mange timer, dage eller måneder.

Disse kameraer kan stå på en bar mark uden strøm og internetforbindelse – det er alt sammen bygget ind i disse specialkameraer

Du kan tilgå det hele fra en dedikeret hjemmeside, som vi producerer, hvor du dels kan se, hvor langt byggeriet er kommet, og hvor der er før- efterbilleder af byggeprocessen.

Du har også mulighed for at zappe rundt, alt efter hvad du har lyst til og er interesseret i at inspicere.

Som sagt er det en tidsbesparende løsning for alle interessenter i byggeprojektet, og du kan spare utrolig meget tid og ikke mindst penge på afrapportering og projektledelse.

Du kan læse mere om Drone inspektion af private og mindre bygge- og ombygningsprojekter her.

Ønsker du flere informationer, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi har ekspertisen inden for dette område.

Lad os dokumentere jeres faciliteter

Få detaljeret dokumentation

Når vi sender dronen i luften, optager vi kun i højeste kvalitet. Det sikrer dig et detaljeret overbliksbillede over din bygning, byggeplads eller grund, som du kan zoome ind og ud af i høj kvalitet. Selvfølgelig i et format, som er supernemt at tilgå og bruge.

Godkendt pilot

Vi sørger for, at der er styr på flyvetilladelserne og flyver selvfølgelig kun med godkendte droneoperatører.

Højeste kvalitet

Optagelser i 4K giver vildt imponerende billeder og en utrolig detaljegrad. Det rolige svæv sikres af kamera med gyro. Lad ikke jeres unikke billeder blive skæmmet af rystelser. Kom med næsten helt op til månen og tilbage igen.

Skal vi skabe billede-dokumentation til jeres faciliteter?

Eksempler på dronemapping

Drone Mapping – nemt at bruge!

Se hvordan, du med et digitalt drone map kan bevæge dig rundt og inspicere din byggeplads eller dine anlæg.

Følg processen med Timelapse

Se hvordan du med timelapse-optagelser kan monitorere udviklingen over tid. Hvad enten du har en byggeplads, et naturskønt område eller andre faciliteter.