Whiteboard Animation

Håndtegnet whiteboard animation. Formidling med en levende streg

Søger du et opfindsomt medie, som kunderne husker? Så vælg en whiteboard animation. Følg med ind i en verden fuld af kreativitet og kruseduller. Hvor nøje udvalgte tekstforfattere og tegnere skaber en unik video, som passer præcist til dine behov. 

En personlig streg specielt til dig

Billeder kan noget, ord har svært ved at formå. De gør visioner konkrete, komplekse problemstillinger håndgribelige og sætter samtidig et unikt aftryk, som kunden husker. Men hvad gør du, hvis din fortælling ikke har billeder til rådighed? Så vælger du en whiteboard animation (også kendt som speed drawing).

Whiteboard videos skaber både blikfang og forståelse

En whiteboard animation tillader dig at møde din målgruppe i absolut øjenhøjde. I samspil mellem tegning og tale kan du komme ud med præcis det budskab, du gerne vil, for den flittige blyantstreg engagerer og fastholder modtageren hele vejen igennem.

En whiteboard animation bidrager med andre ord til en højere produktforståelse hos dine kunder, alt imens videoen skaber en kreativ og overraskende billedside, som folk er mere tilbøjelige til at dele og nævne for andre.

 

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Whiteboards vi har lavet

LEGO Learning Institute
Trimco Group

Sådan laver vi en whiteboard animation video

Hos os er ingen whiteboard animation ens. For med et bredt netværk af tegnere og tekstforfattere tager vi udgangspunkt i dine behov og håndplukker derfor kreative kræfter, som rammer den tone og stil, du ønsker. Her arbejder alle med det, de er bedst til. Det betyder, at du får kyndige sparingspartnere, både når det gælder videoens vinkel og visuelle udtryk. Du er med andre ord i trygge hænder fra start til slut.

Arbejdsprocessen er utrolig simpel. Først skriver tekstforfatteren manuskriptet, dernæst udarbejder tegneren skitserne, og produktionen går i gang. Alt foregår inden for en fastsat tidsramme, og du tages selvfølgelig med på råd hele vejen igennem, så vi sikrer os, at det endelige produkt fremstår præcis, som du ønsker.

Hos Stagbird har vi beskæftiget os med whiteboard animationer gennem mange år. Vores dygtige illustratorer er nærmest født med en blyant i hånden, og det er kommet mange virksomheder til gode. Vi har blandt andet produceret videoer for LEGO, Statens Arkiver og Herning Kommune, og vi vil også meget gerne hjælpe dig videre med dit kommende projekt. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os med dine visioner og idéer.

Lad trygt os om at sætte stregerne

Med i processen fra start til slut

Arbejdsprocessen er utrolig simpel. Først skriver tekstforfatteren manuskriptet, dernæst udarbejder tegneren skitserne, og produktionen går i gang. Alt foregår inden for en fastsat tidsramme, og du tages selvfølgelig med på råd hele vejen igennem, så vi sikrer os, at det endelige produkt fremstår præcis, som du ønsker.

Mindeværdig formidlling

Whiteboard Animation gør visioner konkrete, komplekse problemstillinger håndgribelige og sætter samtidig et unikt aftryk, som kunden husker.

Højeste kvalitet

Produktet leveres i højeste kvalitet, uanset om videoen skal vises på storskærm eller på sociale medier. Vi bruger kun erfarne tegnere og lægger vægt på at finde den stil du ønsker.

Lad os tegne stregerne til din næste whiteboard animation

Eksempler på whiteboard

FLSmidt

Denne film for FLSmidt kombinerer en klassisk whiteboardanimation, hvor vi tegner i takt med fortællingen, med digital tilsætning af både farver og bevægelse i illustrationerne, som giver et ekstra touch.

Whiteboard animation til Admire

Denne whiteboard animation er tegnet digitalt og giver på under et minut en letforståelig præsentation af en af ADMires kerneydelser.

Væksthus Syddanmark

En klassisk whiteboardanimation med tusch og hvidt papir er en effektiv metode til at tydeliggøre et budskab overfor målgruppen. Som i denne film, vi har lavet for Væksthus Syddanmark.

A-Tex

Whiteboard animation er en oplagt måde at forklare komplicere processer, avancerede løsninger eller hvordan en virksomhed og forretning er skruet sammen. Det er denne film for A-Tex et godt eksempel på.

Covid 19 Telemedicine

Når målgruppen er både fagpersoner og andre mennesker uden fagindsigt, kan det være svært at ramme den gyldne mellemvej med sit budskab. Her er whiteboard med sine illustrationer og præcise voice-over et godt værktøj.

Miljøstyrelsen om Rødlisten

Dette er en klassisk whiteboard animation, hvor vi tegner os igennem en forklaring på, hvad Rødlisten er, samt hvorfor den er vigtig for naturen i Danmark.

Rigsarkivet

I denne whiteboardanimation kombinerer vi flotte tegninger med en kulisse lavet af realoptagelser. Det skaber et autentisk og fængende helhedsbillede, som giver kant og personlighed.

Whiteboard til Københavns Kommune

Denne whiteboardanimation er en klassisk ”plakat”, hvor hele fortællingen tegnes på det samme stykke papir i en nøje koreograferet opsætning. Fuldstændigt analogt, charmerende og ikke mindst effektfuldt!

Miljøstyrelsen om iltsving

I denne whiteboardanimation tegner vi os gennem fortællingen om iltsvind på få stykker papir, som vi zoomer os igennem i takt med fortællingen.