Stop motion

Stop Motion – analog stil med personligt udtryk

Søger du et medie med ubegrænsede muligheder og charme? Så vælg en Stop-Motion Animation. Det er en anderledes kunstform, der fanger publikums opmærksomhed fra start til slut.

En personlig stil med stop motion film

Med stop-motion får din video et meget personligt udtryk. Teknikken fungerer ved, at vi bygger vores scene op fysisk og analogt. Herefter skaber vi bevægelse ved at tage et billede, rykke objektet rundt, tage et nyt billede, rykke objektet igen, tage et nyt billede osv., indtil vi har en færdig fortælling.

Vi er kreative sjæle – og elsker at bygge unikke universer til vores kunder.

Vil du bruge stop-motion i din næste film?

Kontakt os, og lad os tage en snak om mulighederne for dit projekt. Det kan være din chance for komme ud med din fortælling og dit budskab på den bedste og mest kreative måde.

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Stop Motion videos vi har lavet

Miljøstyrelsen

Hvad er Stop Motion?

Stopmotion er en animationsteknik, hvor et kamera gentagne gange stoppes og startes, billede-for-billede, for at give livløse objekter og figurer et indtryk af bevægelse. Stop-motion er uden tvivl en af de mest arbejdskrævende form for animation, men den besidder en unik charme, der virkelig kan sælge en særlig form for æstetik og udtryk.

Stop-motion ligner en traditionel form for animation, idet det også er en såkaldt billede-for-frame-proces. Mens traditionel animation er i 2D og for det meste håndtegnet, er stop-motion fotografering omdannet til 3D-animation.

Stop-motion-videoer er arbejdskrævende og kræver en omfattende for-produktion, men er i den grad oplagt at bruge i marketingmaterialer til at formidle en mere “organisk” eller “håndlavet” stil, der kan passe til et bestemt brand.

Lad trygt os om at sætte stregerne

Med i processen fra start til slut

Arbejdsprocessen er utrolig simpel. Først skriver tekstforfatteren manuskriptet, dernæst udarbejder tegneren skitserne, og produktionen går i gang. Alt foregår inden for en fastsat tidsramme, og du tages selvfølgelig med på råd hele vejen igennem, så vi sikrer os, at det endelige produkt fremstår præcis, som du ønsker.

Mindeværdig formidlling

Stop-motion gør jeres visioner konkrete, de komplekse problemstillinger gøres håndgribelige, og du sætter samtidig et unikt aftryk, som kunden husker.

Højeste kvalitet

Produktet leveres i højeste kvalitet, uanset om videoen skal vises på storskærm eller på sociale medier. Vi bruger kun erfarne tegnere og producenter og lægger vægt på at finde den stil, du ønsker.

Vil du skille dig ud med Stop Motion?

Eksempler på Stop Motion

Stop-motion med flip-flop

En original måde at fortælle en historie på er at mixe et hav af genrer. Det har vi gjort i denne explainer, hvor vi vender låger og ”flip-flopper” os gennem udklip af både analoge og digitale virkemidler.

Hvad er stop-motion

Her giver vi et indblik i, hvordan vi laver stop-motion. En klassisk måde at animere på, som du måske kan genkende fra gammelt børne-tv.

Stop-motion med 3D-effekt

Se hvordan motiver får endnu mere liv, når vi på analog vis leger med perspektiv og opsætning af hver lille scene i filmen.