Timelapse

Timelapse af byggeri og events

Skal du afholde et arrangement, bygge nyt domicil eller produktionshal, eller skal du gennemrenovere et større byggeri? Ude eller inde? Så er time lapse video måske noget for dig.

Hvad er timelapse?

Timelapse er kort sagt en fotograferingsteknik, hvor du får vist ting, som tager lang tid, på utroligt kort tid.

Måske kender du metoden fra natur- og storbyoptagelser, hvor kameraet filmer en solnedgang eller en skyline gennem et helt døgn, som så bliver speedet op til at vare under et minut. Men en timelapse video er lige så oplagt inden for eksempelvis overvågning på bygge- og nedrivningssteder, hvilket giver dig mulighed for at se fremskridt, udvikling og ændringer.

Timelapse-optagelser kan laves både indendørs og udendørs samt i alt slags vejr. Kameraerne kører på solpaneler, hvilket gør dem selvforsynende. Typisk placeres kameraerne højt oppe med udsigt over pladsen og byggearbejdet eller dit arrangement, hvor timelapse-kameraet filmer med et panoramisk syn på 220° og et vertikalt syn på 90°. Det giver dig mulighed for at se ting fra et helt nyt perspektiv.

Kort sagt kan timelapse være den oplagte løsning for dig, der savner et spændende og meget visuelt overblik over dine fremskridt. Hvad enten du har at gøre med byggeri, produktion eller arrangementer. Du kan få præcist den videoovervågning eller -præsentation, du har brug for.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om timelapse-optagelser, og hvad de kan gøre for dig, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst løser dit behov.

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Timelapse vi har lavet

Showreel
Konference

Timelapse af byggeplads

Vil du have visuel dokumentation af byggeprocessen på din byggeplads?

Se hvordan byggeriet bevæger sig fremad med timelapse-video, droneoverflyvninger, live-fotos, før- og efter-billeder mm.

Se mere og tag et kig på vores live demo her:

Timelapse+ på TietgenCity sitet i Odense

Lad trygt os filme jeres proces

Med i processen fra start til slut

Sammen får vi styr på, hvad I vil have dokumenteret. Om det er jeres storslåede arrangement, eller om det er udviklingen i ny- eller tilbygning på jeres grund. Om det er indendørs eller udendørs. Vi tager os af alt det tekniske, så I får flotte procesfilm af hele jeres forløb.

Mindeværdig dokumentation

Timelapse er en effekt, som publikum lægger mærke til. Her vises tydeligt udviklingen over tid, uanset om det er byggeri eller mennesker, som er i fokus, og der er nærmest ingen grænser for, hvor lang tid, vi kan koge ned til få minutters dokumentation.

Højeste kvalitet

Du modtager dine timelapseoptagelser i højeste kvalitet og klar til brug. Enten som del af en videoproduktion eller som en selvstændig optagelse, som du kan bruge efter behag i dit foretrukne format.

Hvad får du med timelapse optagelser?

Vi starter med at tage ud på det område, du ønsker at filme. Vi monterer kameraerne, så de fanger de bedste skud og giver optimalt overblik over det, du gerne vil overvåge. Og herefter passer timelapsekameraerne faktisk sig selv.

Alt fotomateriale sender kameraerne automatisk til os, hvorefter vi sætter det sammen og laver det egentlige timelapse-materiale klart til dig, hvor du kan følge lang tids udvikling på kort tid hjemme foran skærmen. Optagelserne er tilgængelige døgnet rundt via en designeret hjemmeside, som du kan tilgå hvor og hvornår du vil.

Eller du kan modtage en samlet video, som samler op på dit arrangement eller hele din bygge-, nedrivnings- eller renovationsproces, hvis du f.eks. ønsker at anvende det som dokumentation og præsentation af dine fremskridt overfor kunder, interessenter eller internt i din organisation.

Lad os lave skræddersyet løsning

til dine behov