Dronefoto

Vi laver dronefotos i hele landet

Et billede siger mere end tusind ord. Men det rigtige billede til den rigtige situation kan være svært at fange. Stagbird leverer både dronefotografering og almindelige fotos i høj kvalitet, som løfter jeres budskab.

Flotte billeder fra luften med dronefotografering

Med dronefotos får I nye vinkler og perspektiver på jeres billeder. Dronefotos tilfører et originalt pift, uanset om I skal bruge billeder af fysiske lokationer, bygninger, ejendomme, natur osv. Ved at løfte perspektivet op og fotografere fra luften, så giver det nogle unikke muligheder for at skabe visuelt indhold der kan noget helt særligt. Det er især effektivt, hvis der skal tages billeder af større motiver. Det er oplagt at bruge dronefotografering til portrætfotos og billeder af større grupper (hele afdelingen eller hele arbejdspladsen), da kameraet bevæger sig roligt rundt i luftrummet og kan fange det hele på én gang – endda i høj opløsning.

Dronefoto kan give det perfekte overblik

Om du skal fotografere en ankomst til en større begivenhed, eller måske en udendørs aktivitet, så kan vi snildt klare det. Det kan også være du vil have billeder af et stort område, eller en bygning. Her kan et billede fra luften være en stor fordel, og hjælpe med at skabe det rette overblik over netop det, som du gerne vil vise frem.

Torben Hjorth

Torben Hjorth

Indehaver

Dronefotos

Showreel
Dronefotograf til hele Danmark

Dronefotograf til hele Danmark

Stagbirds dronefotograf rykker ud i hele landet med dronefotos og almindelige fotos i høj kvalitet. Tag endelig kontakt, hvis I ønsker at vide mere om droneopgaver. Vores store erfaring med dronearbejde gør os i stand til at rådgive jer om hvad der vil give det bedste slutresultat, og vi giver gerne et kreativt input eller to.

Det vigtigste for os er, at I får det visuelle materiale ud af det, som I ønsker at bruge til jeres hjemmeside eller hvad I har af planer.

Hvis dronefotografering ikke er nok, og I ønsker en videoproduktion med droneoptagelser, så klarer vi naturligvis også det med dronefilm i høj opløsning, som optages af en godkendt dronepilot. Her kan dine ideer komme til live med flotte videoer, som kan filme lige præcis den rute som du ønsker. Vi indkoder nemlig turen, som dronen filmer, inden den sendes i luften. Denne rute får du sendt til godkendelse, og så er det ellers bare at gå i gang med at filme.

Lad os tage jeres fotos højere op

Få det store overblik

Når vi sender dronen i luften, optager vi mere materiale, end vi bruger i den endelige levering. Dette kan I evt. få med i pakken, så det er lige ved hånden til senere brug.

Godkendt pilot

Vi sørger for, at der er styr på flyvetilladelserne og flyver selvfølgelig kun med godkendte droneoperatører.

Højeste kvalitet

Optagelser i 4K giver vildt imponerende billeder og en utrolig detaljegrad. Det rolige svæv sikres af kamera med gyro. Lad ikke jeres unikke billeder blive skæmmet af rystelser. Kom med næsten helt op til månen og tilbage igen.

Kontakt en professionel dronefotograf i dag