Case

Kampagnefilm til ADmire

Se hvordan vi med whiteboard animation og videocontent til sociale medier har hjulpet ADMire med at formidle deres tekniske løsninger på en måde, som er nem at forstå og let at huske.

Når det gode budskab skal langt ud

Når du ligger inde med en genial løsning på dine kunder eller brugeres problem, gælder det om at komme så langt ud med dit budskab som muligt.

ADMire er specialiserede i rengøring og reparation af laptops, telefoner og tablets, og deres metode er ualmindeligt effektivt. Det kræver selvsagt en tilsvarende effektiv markedsføring – og her er videoannoncering på sociale medier et oplagt værktøj.

Stagbird har derfor produceret en whiteboard animation samt en videoproduktion til ADMire. Videoen er blevet lavet i tre forskellige versioner til hvert sit sociale medie og med hver sin spillelængde. Det er et klassisk eksempel på en explainer, der hurtigt og præcist formidler en løsning på en problemstilling, de fleste kan relatere til.

Kunde

Admire

Vi har leveret

  • Whiteboard Animation video
  • 3 Kampagnefilms
Video fra kampagnen

Kampagnefilm til sociale medier

Denne klassiske kampagnefilm er lavet til sociale medier som en del af ADMires markedsføringskampagne for en af deres kerneydelser. Filmen er produceret i forskellige længder til forskellige platforme.

Kampagnefilm til sociale medier

Denne klassiske kampagnefilm er lavet til sociale medier som en del af ADMires markedsføringskampagne for Servicedesk løsning til både Mac og Pc.

Kampagnefilm til sociale medier

I denne kampagnefilm arbejder vi med statements fra ADMire-medarbejdere, som på 30 sekunder præsenterer en af virksomhedens kerneydelser til sociale medier.

Whiteboard animation til hjemmeside

Denne whiteboard animation er tegnet digitalt og giver på under et minut en letforståelig præsentation af en af ADMires kerneydelser.

Whiteboard Animation

Gør indtryk med whiteboard animation

ADMires videokampagne blev gjort komplet med en whiteboard animation, som blev placeret på den hjemmeside, deres videoannoncer på sociale medier pegede tilbage til.

Her blev ADMires ydelse beskrevet og præciseret med en levende streg, der bedre kan tydeliggøre og engagere publikum end traditionelle produktbeskrivelser. Det er det, der gør whiteboard animation så effektivt: Evnen til at fastholde opmærksomheden og samtidig forklare ethvert budskab.

Denne whiteboard animation er et eksempel på, hvordan vi med digitale tegninger kan plotte illustrationerne ind uden at se en hånd, der tegner, samt hvordan tempo og timing er altafgørende i visuel historiefortælling.

Referencer

Hos ADmire er vi rigtig glade for samarbejdet med Stagbird. De griber lynhurtigt budskaber og idéer og skaber ud fra det flotte, spændende og engagerende videoer til fair priser. I en travl hverdag har det betydet meget for os, at Stagbird har været fleksible og hurtigt har kunne levere. Samtidig har det været virkelig fedt at opleve Torbens kreativitet – uanset om det har været video til B2C eller B2B. At menneskerne hos Stagbird er rare og sjove at arbejde sammen med gør bestemt ikke oplevelsen ringere. Kan klart anbefale et samarbejde med Stagbird!

Denise Krogstrup Thomassen

Head of Marketing – Admire

Lad os designe og producere din næste kampagne

Eksempler på lignende produktioner

Solar Caverion

Dette er et eksempel på en explainer, hvor vi på under 2 minutter leverer et budskab med brug af drone og almindelige videooptagelser – tilsat statements for at få det personlige touch med.

Postnord

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere. Se mere i denne explainer for PostNord

SOSU uddannelsen

I denne rekrutterings-explainer bruger vi omkring et minut på at stille skarpt på, hvorfor SOSU-uddannelsen er så god og vigtig.