Case

Komplet grafisk identitet til Fioniavet

Både nystartede og etablerede virksomheder kan på et tidspunkt trænge til en komplet makeover af brand og visuel identitet. Her kan det være en kæmpe fordel at have én leverandør til at tage sig af alt grafisk arbejde. Se her, hvordan vi har hjulpet Fioniavet med netop dette.

Èn leverandør, ét design, ét udtryk!

Stagbird har haft fornøjelsen af at udvikle en komplet grafisk identitet til Fioniavet – en virksomhed der sælger veterinære produkter til distributører og dyrlæger.

Sammen med Fioniavet har vi tage fat fra bunden og designet en rebranding af hele deres visuelle identitet. Det indebærer ikke kun et nyt logo, men også de grafiske linjer for al kommunikation og produktemballage. For det er simpelthen lettere at blive set, husket og forstået med et tydeligt udtryk. Et udtryk, der giver et løft til kommunikation og markedsføring ved at pege tilbage på virksomhedens ydelser, værdier og visioner.

Kunde

FioniaVet

Vi har leveret

  • Logo design
  • Emballage desing
  • Visitkort
Logo Design
Visuel identitet

Emballage design

Den grafisk makeover af en virksomhed som Fioniavet, som forhandler veterinære produkter, kræver naturligvis mere end bare et nyt logo og en designmanual. Det kræver i høj grad også et skarpt fokus på produkternes emballage.

Derfor har vi udviklet et emballagedesign, som stemmer overens med virksomhedens nye brand samt deres kommunikation og markedsføring udadtil. Både hvad angår brug af farver, opsætning og ikoner, men i høj grad også inddragelse af alle de vigtige og obligatoriske informationer, som skal fremgå på emballage til medicinale produkter – pænt og tydeligt.

Visitkort grafisk design

Èn samlet grafisk identitet

Fordelen ved at have én leverandør til at varetage udviklingen af din visuelle identitet er, at du får en løsning, der hænger sammen og dækker din virksomhed 360 grader. Fra dit logo, mail-signatur og markedsføringsmaterialer til din hjemmeside, produktemballage og trykte materialer.

Vi har én specialiseret grafiker til at styre processen for netop at strømline jeres udtryk, så I får en autentisk og tydelig stemme, der kan adskille jer fra konkurrenten og samtidig fremhæve jeres branche og brand.

Vores fokus er at give jer en skræddersyet løsning, som passer perfekt til jer. Vi er med jer hele vejen fra første møde til færdig grafisk identitet og implementering, og vi står altid klar med rådgivning, kreativitet og mange års erfaring.

Lad os designe din grafiske identitet