Case

Video-historiefortælling for uddannelser

Videoproduktion i Odense er en kraftfuld måde at formidle budskaber og fortælle historier på. Det er især vigtigt for uddannelser som SOSU Syddanmark, der kæmper om at tiltrække kloge hoveder og dygtige hænder. Ved at bruge video i deres fortælling kan de skræddersy budskabet til deres specifikke målgruppe og skabe en positiv association med uddannelsen.

Professionel videoproduktion

I samarbejde med SOSU Syddanmark skabte vi en video om en studerende, Ditte, der er rigtig glad for sit valg af uddannelse og elsker sit job. Det er en fortælling om faglighed og glæde ved at være noget for andre, hvilket er vigtigt for de mennesker som SOSU Syddanmark ønsker at tale til.

Videoproduktion er også godt for SEO. Ved at placere videoen på hjemmesiden og indarbejde den i en længere beskrivelse af uddannelsen kan man opnå en god SEO-effekt og dermed gøre det lettere for potentielle studerende at finde og lære om uddannelsen.

Det er altid en fornøjelse at arbejde med dybt professionelle kunder, der forstår at få maksimalt ud af samarbejdet. Hvis man ønsker at drage nytte af erfaringerne med videoproduktion på sin hjemmeside, er man altid velkommen til at kontakte os.

Kunde

SOSU Syddanmark

Vi har leveret

  • Portrætfilm
Video fra kampagnen

Portrætfilm for SOSU Syddanmark

Fortælling om glæden ved at være noget for andre

Kreativ fortælling

Der er flere faktorer, der er vigtige for at skabe en professionel videoproduktion. Her er nogle af de vigtigste:

Et klart og præcist budskab: Det er vigtigt at have et klart og præcist budskab, som man ønsker at formidle gennem videoen. Dette giver retning og fokus til produktionen og sørger for, at videoen er relevant for den specifikke målgruppe.

En god historie: En god historie er essentiel for at fange og fastholde seerens opmærksomhed. Det er vigtigt at finde en god balance mellem budskabet og historien, således at videoen er både underholdende og er informativ.

Professionelle skuespillere eller ambassadører: Man behøver ikke nødvændigvis at have professionelle skuespillere men det er vigtig med en god ambassadører, der kan formidle budskabet og historien på en troværdig og engagerende måde.

God lyd- og billede kvalitet: Det er vigtigt at have god lyd- og billede kvalitet for at sikre en god oplevelse for seeren.

Lad os hjælpe dig med din videoproduktion

Eksempler på lignende produktioner

Glamsbjerg HF VUC Fyn

Tag med på rundtur hos Glamsbjerg HF og VUC Fyn i denne explainer, der fungerer som branding- og rekrutteringsfilm.

Solar Caverion

Dette er et eksempel på en explainer, hvor vi på under 2 minutter leverer et budskab med brug af drone og almindelige videooptagelser – tilsat statements for at få det personlige touch med.

Adept Water Technologies

Vi har lavet en klassisk explainer til Adept Water Technologies, hvor vi på under et halvt minut bruger levende dækbilleder og voice-over til at præsentere virksomheden.