Case

Vi er videoproducent for Smag for Livet støtte af NordeaFonden

En professionel videoproducent kan gøre en stor forskel for en organisation som Smag for Livet ved at give dem mulighed for at promovere deres budskab som bla. er at sanke i naturen på en visuelt attraktiv og troværdig måde. Vi har hjulpet med at øge interessen og engagementet for deres cause, samt øge deres synlighed og genkendelighed i samfundet.

Professionel videoproduktion

Det er vigtigt, at videoproduktionen bliver lavet af et professionelt video hold, fordi de har den nødvendige erfaring og ekspertise til at skabe kvalitetsindhold, der er i tråd med organisationens mål og budskab. De vil også have de rette værktøjer og teknologier til at optage og redigere videoen på en professionel måde.

Vi har som videoproducent erfaring med at skabe professionel videoproduktion, der kan hjælpe med at gøre et brand og budskab mere synligt ved at skabe levende og flotte film, der fanger og engagerer seeren. Vi som videoproducent bruger en model, der hjælper med at bygge en fortælling op, så budskabet kommer frem og kan ændre seerens handlemønster så de begynder at bruge urter i madlavningen.

Se mere om vores videoproduktion her

Kunde

Smag for Livet

Vi har leveret

  • 3 videoproduktioner
Visuel og konkret formidling
Video fra kampagnen

Spiselige blomster

Sådan sanker du byens spiselige urter.

Spiselige planter i skoven

Sådan sanker du skovens spiselige urter.

Spiselige planter ved stranden

Sådan sanker du strandens spiselige urter.

Grafik og animation

En dygtig videoproducent har flere vigtige kvaliteter, her er nogle af dem:

Kreativitet: De har evnen til at komme med nye og innovative idéer og skabe unikt og engagerende indhold.

Teknisk ekspertise: vi har en god forståelse for filmteknologi og ved hvordan man bruger kameraer, belysning, lyd, redigering osv. for at skabe professionelt indhold.

Fortælleteknik: De er i stand til at skabe en fortælling, der fanger seerens opmærksomhed og formår at fremføre budskabet på en effektiv måde.

Samarbejdsevne: Vi er gode til at samarbejde med kunder, medarbejdere og andre interessenter for at sikre, at projektet bliver gennemført tilfredsstillende.

Fleksibilitet: Vi er i stand til at tilpasse os ændringer og udfordringer, der opstår undervejs i projektet.

Lytte til kunden: Vi er gode til at lytte til kundens ønsker og forstå deres mål for videoproduktionen, så de kan skræddersy et indhold, der passer til kundens behov.

Præsentationsevne: En dygtig videoproducent kan præsentere deres arbejde og idéer på en klar og overbevisende måde, så i som kunden kan se potentialet i det, vi foreslår. Test os endelig af

Kommunikationsevne: Vi kommunikere effektivt med vores kunden og teamet, så alle er på samme side og ved hvad der forventes af dem.

Lad os lægge stregerne til din næste kampagne

Eksempler på lignende produktioner

Fakta om rusmidler

I denne film blander vi realoptagelser og grafisk animation til at formidle fakta og vigtig viden omkring rusmidlers effekt på unge mennesker og deres tilværelse.

Postnord video med infografik

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere. Se mere i denne explainer for PostNord

Forældrerollen

I denne film bruger vi både realoptagelser og grafisk animation til at stille skarpt på forældrenes rolle i unges brug af rusmidler.