Case

Videoproduktion til Smag for Livet

støttet af Nordea-Fonden

En professionel videoproduktion kan gøre en stor forskel for en organisation som Smag for Livet. Budskabet om at sanke i naturen formidles på en visuelt attraktiv og troværdig måde og øger interessen, synligheden og genkendeligheden.

Professionel videoproduktion

En god videoproduktion kræver den helt rigtige erfaring og ekspertise for at blive til kvalitetsindhold, som kan konvertere. Fortællingen skal være i tråd med organisationens mål og budskab, og selve produktionen skal varetages med de rette værktøjer og teknologier til at optage og redigere videoen på en professionel måde.

Vi har som videoproducent mange års erfaring med at skabe professionelle videoproduktioner, der kan hjælpe med at gøre et brand og budskab mere synligt gennem levende og flotte film, der fanger og engagerer målgruppen. Vi bruger en model, der hjælper med at bygge en fortælling op, så budskabet kommer frem og kan ændre målgruppens handlemønster, så de får lyst til at sanke og bruge urter i madlavningen.

Se mere om vores videoproduktioner her

Kunde

Smag for Livet

Vi har leveret

  • 3 videoproduktioner
Visuel og konkret formidling
Video fra kampagnen

Spiselige blomster

Sådan sanker du byens spiselige urter.

Spiselige planter i skoven

Sådan sanker du skovens spiselige urter.

Spiselige planter ved stranden

Sådan sanker du strandens spiselige urter.

Grafik og animation

Som professionelle videoproducenter benytter vi en bred pallette af værktøjer. Her er nogle af dem:

Kreativitet: Evnen til at komme med nye og innovative idéer og skabe unikt og engagerende indhold.

Teknisk ekspertise: Vi har en god forståelse for filmteknologi og ved hvordan man bruger kameraer, belysning, lyd, redigering osv. for at skabe professionelt indhold.

Fortælleteknik: Vi har mange års erfaring med at skabe fortællinger, der fanger målgruppens opmærksomhed og formår at fremføre budskabet på en effektiv måde.

Samarbejdsevne: Vi er gode til at rådgive og samarbejde med kunder, medarbejdere og andre interessenter for at sikre, at projektet bliver gennemført tilfredsstillende.

Fleksibilitet: Vi er i stand til at tilpasse os ændringer og udfordringer, der opstår undervejs i projektet.

Lytte til kunden: Vi er gode til at lytte til jeres ønsker og forstå jeres mål for videoproduktionen, så vi kan skræddersy indhold, der passer til jeres specifikke behov.

Præsentationsevne: Vi sætter en ære i at præsentere vores  idéer på en klar og overbevisende måde, der er nem at forstå og arbejde videre med for jer. Test os endelig af.

Kommunikationsevne: Vi lægger vægt på klar og tydelig kommunikation gennem hele processen, så vi hele tiden forventningsafstemmer og er sammen om at skabe jeres fortælling.

Lad os lægge stregerne til din næste kampagne

Eksempler på lignende produktioner

Fakta om rusmidler

I denne film blander vi realoptagelser og grafisk animation til at formidle fakta og vigtig viden omkring rusmidlers effekt på unge mennesker og deres tilværelse.

Postnord video med infografik

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere. Se mere i denne explainer for PostNord

Forældrerollen

I denne film bruger vi både realoptagelser og grafisk animation til at stille skarpt på forældrenes rolle i unges brug af rusmidler.