Case

Komplet infofilmpakke til Sustain

Sammen med Sustain har Stagbird lavet en række infografiske videoer, der viser og forklarer, hvordan Sustain klimaoptimerer ejendomme for deres kunder og gør den grønne omstilling nemmere at engagere sig i. Resultatet er stilrent og effektfuldt content, som på levende vis præsenterer Sustain og deres koncept.

Grøn infografik

Sustain er en dansk virksomhed, som er specialister i at klimaoptimere ejendomme og infrastruktur, reducere energispil og fremtidssikre ejendomme ift. energiforbrug. Deres løsninger er fantastiske, men også ret tekniske – og netop derfor er infografiske videoer en utroligt oplagt måde at præsentere Sustain på.

Med infografiske film kan alle forstå og fordøje forklaringer og budskaber på en effektfuld måde, hvilket giver fortællingen om mere bæredygtige energiløsninger et gevaldigt løft.

Kunde

Sustain

Vi har leveret

  • 6 videoproduktioner
Infografiske videoer
Video fra kampagnen

Præsentation

Denne 20 sekunders film præsenterer med grafisk animation kort og godt, hvad Sustain tilbyder.

Hoteller

Denne explainer bruger grafisk animation til at forklare, hvor effektive Sustains løsninger er specifikt for hotelbranchen.

Overblik

I denne film hjælper vi Sustain med at formidle, hvordan de skaber overblik over energiforbrug og økonomi for deres kunder.

Sol- el og ventilation

Vi har brugt grafisk animation til at lave denne explainer om, hvordan Sustain specialiserer sig i sol, el og ventilationsløsninger.

Vand

I denne explainer kan du se, hvordan vi med grafisk animation formidler Sustains løsninger inden for vand.

Varme

Vi anvender infografik til at sætte fut i denne explainer-præsentation af Sustains løsninger inden for varme.

Hvordan har vi brugt infografik hos Sustain?

Sammen med kunden gik vi i det kreative laboratorie og fremtryllede 6 infografikfilm om forskellige ydelser samt en lille intro, der overordnet præsenterer Sustain på 15 sekunder.

Filmenes visuelle univers er bygget op omkring det samme grafiske udtryk som Sustains øvrige kommunikation og markedsføring. På den måde sikrer vi stringens og genkendelighed ift. kundens brand.

Stagbird har et erfarent og kreativt team af grafikere og animatorer, der laver magi inden for en masse forskellige stilarter, og som leverer et unikt udtryk til kunden hver gang. I Sustains tilfælde blev vi enige med kunden om at koncentrere os om et simpelt og stilrent univers bygget op omkring pæne ikoner, der er nemme at forstå og som passer til kundens brand.

Med en infografisk film vækker vi ikonerne til live. Vi sætter strøm og bevægelse til dem, så vi får en levende og dynamisk fortælling, der egner sig særligt godt til komplicerede og tekniske budskaber – såsom at forklare hvordan et produkt eller en ydelse virker.

Infografik

Kan infografik bruges i din egen fortælling?

Sustain har modtaget en håndfuld videoer, der både sammen og hver for sig udgør små, spiselige bidder af information med høj teknisk og fortællermæssig kvalitet. Lyd og billede går sammen om at præsentere et budskab, der er let at forstå og nemt at huske – og ikke mindst nemt at dele i markedsføring, salg og præsentationer.

Vil du vide mere om brug af infografik? Så læs mere her, eller kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan infografik kan sætte strøm og liv til dine budskaber.  

Lad os lægge stregerne til din næste kampagne

Eksempler på lignende produktioner

Lille Vildmose

Med inspiration fra natur- og børne-tv har vi hjulpet Lille Vildmose med denne fine animerede explainer om gode råd ved mødet med vilde elge i deres reservat.

Nordic Cloud

Dette er en klassisk animeret explainer, der formidler Nordic Clouds løsninger ved brug af figurer og ikoner tilsat bevægelse og voice-over.

Postnord

Pakker er ikke bare pakker – og slet ikke dem, der ikke er pakket korrekt, for de koster ekstra at håndtere. Se mere i denne explainer for PostNord