Case

Undervisningsministeriet

Kan et firma som Stagbird lave produktioner for et ministerium? Det kan vi godt, og vi synes også, at vi fik rykket lidt ved grænsen for, hvordan man kan lave video med animeret grafik. Med de tre grundformer trekant, cirkel og firkant lavede vi en række enkle modeller, hvor fokusset blev lagt på bevægelserne. Et nordisk og moderne look, som appellerer til den unge gymnasieelevgruppe.

Style sheet med farver, font og illustrationer

En animeret grafik kan laves på lige så mange måder, som der er animatorer. Så derfor gør vi meget ud af at kunden ved, hvad der foregår.

For idet kunden har sagt ja til en animeret grafik, skal de føle sig trygge i processen frem mod målet. Derfor gør vi meget ud af, at lave et style sheet, hvor farver, stemning, font, illustrationer og generelle look fremgår. 

Det gør, at vi kan klappe animationen af med kunden inden vi går i gang med den tidskrævende produktionen. På den måde undgår vi unødige misforståelser, som får projektet trukket i langdrag.

Kunde

Undervisningsministeriet

Vi har leveret

  • 2 videoproduktioner
Animeret infografik
Video fra kampagnen

Fagligheden skal op

I denne film på halvandet minut blander vi realoptagelser med lækker grafisk animation og fortæller om at løfte fagligheden for både gymnasieelever og -lærere.

Tag det rette valg

På ét minut giver vi en præcis præsentation af, hvordan man som kommende gymnasieelev træffer det rette valg af uddannelse.

Pitch

Disse 19 sekunder viser et grafisk pitch af det visuelle udtryk, vi designede til Undervisningsministeriet.

Lad os lægge stregerne til din næste kampagne

Eksempler på lignende produktioner

SOSU-uddannelsen

I denne rekrutterings-explainer bruger vi omkring et minut på at stille skarpt på, hvorfor SOSU-uddannelsen er så god og vigtig.

UCL Konferencefilm

Denne film gengiver det livlige og det dynamiske fra en konference hos UCL. Det er en oplagt måde at dokumentere og markedsføre arrangementer på.

Glamsbjerg HF VUC Fyn

Tag med på rundtur hos Glamsbjerg HF og VUC Fyn i denne explainer, der fungerer som branding- og rekrutteringsfilm.