Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Whiteboard animation med en levende streg

Whiteboard animation

Søger du et opfindsomt medie, som kunderne husker? Så vælg en whiteboard animation

Følg med ind i en verden fuld af kreativitet og kruseduller. Hvor nøje udvalgte tekstforfattere og tegnere skaber en unik video, som passer præcis til dine behov. Hvor tunge og billedfattige emner vækkes til live i en let og uformel tone, og hvor det færdige resultat byder på en video så visuelt nytænkende, at den fanger modtagerens interesse fra start til slut.

For billeder kan noget, ord har svært ved at formå. De gør visioner konkrete, komplekse problemstillinger håndgribelige og sætter samtidig et unikt aftryk, som kunden husker. Men hvad gør du, hvis din fortælling ikke har billeder til rådighed? Så vælger du en whiteboard animation (også kendt som speed drawing).

En whiteboard animation tillader dig at møde din målgruppe i absolut øjenhøjde. I samspil mellem tegning og tale kan du komme ud med præcis det budskab, du gerne vil, for den flittige blyantstreg engagerer og fastholder modtageren hele vejen igennem.

En whiteboard animation bidrager med andre ord til en højere produktforståelse hos dine kunder, alt imens videoen skaber en kreativ og overraskende billedside, som de er mere tilbøjelige til at dele og nævne for andre.

En personlig streg specielt til dig

Hos os er ingen whiteboard animation ens. For med et vidtspændt netværk af tegnere og tekstforfattere tager vi udgangspunkt i dine behov og håndplukker derfor kreative kræfter, som rammer den tone og stil, du ønsker. Her arbejder alle med det, de er bedst til. Det betyder, at du får kyndige sparingspartnere, både når det gælder videoens vinkel og visuelle udtryk. Du er med andre ord i trygge hænder fra start til slut.

Arbejdsprocessen er utrolig simpel. Først skriver tekstforfatteren manuskriptet, dernæst udarbejder tegneren skitserne, og produktionen går i gang. Alt foregår inden for en fastsat tidsramme, og du tages selvfølgelig med på råd hele vejen igennem, så vi sikrer os, at det endelige produkt fremstår præcis, som du ønsker.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hos Stagbird har vi beskæftiget os med whiteboard animationer gennem mange år. Vores dygtige illustratorer er på det nærmeste født med en blyant i hånden, og det er kommet mange virksomheder til gode. Vi har blandt andet produceret videoer for LEGO, Statens Arkiver og Herning Kommune, men vi vil også meget gerne hjælpe dig videre med dit kommende projekt. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os med dine visioner og idéer.

Eksempler på Whiteboard animation

LEGO Learning Institute

Whiteboard animationer-Rigsarkivet

Speed drawing

Hvordan kommer vi igang

Whiteboard animation på træ

Animation for FLSmidth

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest