Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dronefoto – flotte billeder fra luften

Et billede siger mere end tusind ord. Men det rigtige billede til den rigtige situation kan være svært at fange. Stagbird leverer både dronefotografering og almindelige fotos i høj kvalitet, som løfter jeres budskab.

Dronefotografering i høj kvalitet

Med dronefotos får I nye vinkler og perspektiver på jeres billeder. Dronefotos tilfører et originalt pift, uanset om I skal bruge billeder af fysiske lokationer, bygninger, ejendomme, natur osv. Ved at løfte perspektivet op og fotografere fra luften, så giver det nogle unikke muligheder for at skabe visuelt indhold der kan noget helt særligt. Det er især effektivt, hvis der skal tages billeder af større motiver. Det er oplagt at bruge dronefotografering til portrætfotos og billeder af større grupper (hele afdelingen eller hele arbejdspladsen), da kameraet bevæger sig roligt rundt i luftrummet og kan fange det hele på én gang – endda i høj opløsning.

Om du skal fotografere en ankomst til en større begivenhed, eller måske en udendørs aktivitet, så kan vi snildt klare det. Det kan også være du vil have billeder af et stort område, eller en bygning. Her kan et billede fra luften være en stor fordel, og hjælpe med at skabe det rette overblik over netop det, som du gerne vil vise frem.

Dronefotograf til hele Danmark

Stagbirds dronefotograf rykker ud i hele landet med dronefotos og almindelige fotos i høj kvalitet. Tag endelig kontakt, hvis I ønsker at vide mere om droneopgaver. Vores store erfaring med dronearbejde gør os i stand til at rådgive jer om hvad der vil give det bedste slutresultat, og vi giver gerne et kreativt input eller to.

Det vigtigste for os er, at I får det visuelle materiale ud af det, som I ønsker at bruge til jeres hjemmeside eller hvad I har af planer. 

Hvis dronefotografering ikke er nok, og I ønsker en videoproduktion med droneoptagelser, så klarer vi naturligvis også det med dronefilm i høj opløsning, som optages af en godkendt dronepilot. Her kan dine ideer komme til live med flotte videoer, som kan filme lige præcis den rute som du ønsker. Vi indkoder nemlig turen, som dronen filmer, inden den sendes i luften. Denne rute får du sendt til godkendelse, og så er det ellers bare at gå i gang med at filme.

 

Mangler du dokumentation af privat- eller erhvervsejendom? Brug droneinspektion, som dokumenterer effektivt og overskueligt i et digitalt format, du kan zoome i efter behov. Vi sørger for at filme ned til mindste detalje af din ejendom, så du så kan gennemgå optagelserne efterfølgende. På den måde sikrer du, at du ikke overser fejl og mangler på bygningen. Du kan spole frem og tilbage, lige så mange gange som du ønsker. Vi kan også fremsende billeder fra optagelserne, hvis der er nogle områder du er særligt interesseret i.

Vi kan flyve op til 120 meters højde, og optagelserne kommer i 4K – så er du sikret en høj grad af detaljer, samt flotte billeder. Vi sørger også for at indhente diverse tilladelser, som det kan kræve at flyve med droner i visse områder. Derudover sikrer vi os, at det materiale du modtager ikke er rystet – vores droner flyver nemlig roligt og let gennem luften.

Vi glæder os til at høre om jeres projekt.

 

Vil du imponere med dronefotos?

Kontakt os i dag

Følg os her for de seneste opdateringer
facebook youtube vimeo linkedin pinterest